Ne į temą > Kita |
7 patarimai kaip tapti laimingu, perskaitykit. :) |
<< < (2/4) > >> |
smiriukas:
--- Citata iš: esnyper Gruodžio 30, 2009, 17:06 ---Sportas ziauriai padeda ;) --- Baigti citatą --- Aha, sportas yra gerai, ne tik, kai stresas užpuola. :laugh: |
Gallardo:
Aha, vieni sportuoja, kiti patirdami stresą daug valgo ir t.t. Faktas, kad bet kokia veikla atitolina nuo rūpesčių, dalinai leidžia užsimiršti. Bet tikrai jų neišsprendžia.. |
smiriukas:
Na nebūkit tokie stresininkai.. :D Suprantu būna ir man gan dažnai bloga nuotaika, bet reikia kažkaip ją įveikti.. Aš stengiuos užsiimti kuom nors linksmu ar kokia įdomia veikla, kad ir tuo pačiu sportu ir tada bent kuriam laikui būnu linksmas. ;) |
esnyper:
:D Prajuokinai mane su tuo piesimu ;D Cia tas pats kaip amerikietis isijunges telika ziuri kaip zmones sportuoja :D :D Begiot yra gerai. Eik i baseina, tikrai nera brangu, o padeda 100% |
Gallardo:
--- Citata iš: esnyper Gruodžio 30, 2009, 17:56 ---:D Prajuokinai mane su tuo piesimu ;D Cia tas pats kaip amerikietis isijunges telika ziuri kaip zmones sportuoja :D :D Begiot yra gerai. Eik i baseina, tikrai nera brangu, o padeda 100% --- Baigti citatą --- O tu mane juokini. che che koks juokingas tu.. Įrašyta: Gruodis 30, 2009, 17:58 --- Citata iš: Indrė Gruodžio 30, 2009, 17:50 ---Būtent, kad neišsprendžia... Atrodo ir bėgioju rytais ir piešt net pradėjau,bet streso niekaip nesumažinu.. ??? --- Baigti citatą --- Juk tik bejausmis žmogus gali nejausti streso ar baimės. Tuo labiau kai tas gyvenimas ne rožėm klotas.. Kiekvienas savo kryželį neša :'( |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |