Telefonų modeliai > N Series |
Klausimai dėl N73 |
<< < (3/4) > >> |
skorpas:
Gal dar galit patarti kaip pasalinti is n73 mobilujiTV, atnaujinau telefona bet ji vistiek yra. |
Gallardo:
Wtf? Čia bitės softas gal koks? Normaliam fw gi nėra. Ar gal kai omnitel kortose naujas meniu atsiranfa ir čia kažkas panašaus. Koks operatorius? |
1525:
--- Citata iš: Gallardo Birželio 26, 2009, 22:47 ---Wtf? Čia bitės softas gal koks? Normaliam fw gi nėra. Ar gal kai omnitel kortose naujas meniu atsiranfa ir čia kažkas panašaus. Koks operatorius? --- Baigti citatą --- Is anglu neseniai buvau gaves N73, pakeiciau product koda i N73me music irgi atsirado tas mobilusis tv :) |
skorpas:
O kaip ji pasalinti? Arba kaip padaryti kad butu paprasta n73? Įrašyta: Birželis 26, 2009, 23:28O kas nors pasakys del ko neranda NSS mano tel? |
Wyshniukas:
--- Citata iš: skorpas Birželio 29, 2009, 21:33 ---Arba kaip padaryti kad butu paprasta n73? Įrašyta: Birželis 26, 2009, 23:28O kas nors pasakys del ko neranda NSS mano tel? --- Baigti citatą --- Su NSU jau nebepakeisi atgal į N73, minėjau tai anksčiau ir nuorodoje. Kas dėl NSS, neturiu rankose, nežinau. Asmeniškai įsirašyčiau Nokia Connectivity Drivers, ištrinčiau NSS, su CCleaner išsivalyčiau registrus kelis kartus, įsirašyčiau NSS kaip default vėl, pasijungčiau kabelį kaip "PC Suite" režimą (čia pirmas iš kelių variantų pasirinkimui kai būna) ir tada jau NSS bandyčiau naudoti. P.S. Sėdėti ir laukti atsakymo yra negražu. Reikėtų išmokti naudotis Google. |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |