Kita > Geležis

Patarkit meistrą / taisyklą Vilniuje

(1/2) > >>

Lody:
Kai pradėjo neveikt mano telefonas SE K550i nunešiau į garantinį. Po kiek laiko sulaukiau skambučio iš taisyklos esančios Algirdo gatvėje (MTTC...) Jie pasakė, kad telefonas gavęs drėgmės ir "užsigiedojo" 80 lt. Aš nusprendžiau paieškot kur pigiau gal.. Nunešiau pas vieną meistrą, kur telefonus taisosi visa šeima, tačiau šiandien gavau atsakymą, kad jis nelabai gali pataisyti. Tai patarsit gerų meistrų Vilniuje  ???

1525:
http://www.skelbiu.lt/forumas/patarkit-telefonu-taisykla-vilniuje-4375.html na nors meluot nereikia :)
--- Citata ---tačiau šiandien gavau atsakymą, kad jis nelabai gali pataisyti
--- Baigti citatą ---

Na skendusiu telefonu taisymas yra laikinas.. ir nelabai rekomenduoju ji taisyt ir kisti pinigus.. na aiksu jei nedaug dregmes gaves, tai gal verya

Lody:
o ką aš čia pamelavau? :o ???

Gallardo:
Abejoju ar verta taisyt. Visgi senas, mažai vertas telefonas. Už pinigus paklotus jo taisymui išeitų toks pat kitas...

smiriukas:

--- Citata iš: Gallardo  Birželio 29, 2009, 09:58 ---Abejoju ar verta taisyt. Visgi senas, mažai vertas telefonas. Už pinigus paklotus jo taisymui išeitų toks pat kitas...

--- Baigti citatą ---
Aš ir taip manau, tikrai neverta. Jau už ~200lt jį naują gali pasiimti, o jeigu ne jį, tai bent K530i, kuris funkcijomis panašus labai į K550i.

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją