Kita > WWW
Dėl k550i wap
(1/2) > >>
d3vil:
Sveiki,

kaip ant K550i padaryti jog neprisijungtu man auto tik įjungus tel prie neto? Bandau ir nustatymus belekokius daryti ir visą kitą bet vistiek labas užsako wap dienai. Gūndausi softą permesti, bet nzn kaip atrištas telefonas ir bijau jog gali prisirišti prie Uk tinklo.

motomanas1:
Manau cia tau kaltas ne mobas o kortai ksk negerai... O jai pas tawe cid52 tai nebijok atsirisi be problemu...
Wyshniukas:
Ištrink interneto nustatymus ir problema išspręsta. Šiaip, užsisakyti pati SIM negali, nes aš kaip suprantu, ji turi nusiųsti žinutę operatoriui...jei ji taip elgiasi, keliauji pas juos ir sakai, kad naujau išduotų ir pasiaiškintų dar.
d3vil:
CS only užmečiau ir neprisijunge db   :laugh:
EDIT: ir vėl tas pats š... išlempos pasijungė ir neta užsakė

pas mane CID53

EROM
R3A022
prgCXC1250672_EROM_DB2020_LI_FOTA_SIMLOCK_FLAFLA_SIBLEY_SEMCUSB
Įrašyta: 2009-06-30, 10:52:11Vis dėlto pastebėjau tai jog gaublys atsiranda tik skambinant ar atsiliepus. Išjungus ir įjungus telefoną dingsta iki kito skambučio. Galbūt yra kam taip buvę?  :eek:
1525:

--- Citata iš: d3vil  Liepos 04, 2009, 20:01 ---CS only užmečiau ir neprisijunge db   :laugh:
EDIT: ir vėl tas pats š... išlempos pasijungė ir neta užsakė

pas mane CID53

EROM
R3A022
prgCXC1250672_EROM_DB2020_LI_FOTA_SIMLOCK_FLAFLA_SIBLEY_SEMCUSB
Įrašyta: 2009-06-30, 10:52:11Vis dėlto pastebėjau tai jog gaublys atsiranda tik skambinant ar atsiliepus. Išjungus ir įjungus telefoną dingsta iki kito skambučio. Galbūt yra kam taip buvę?  :eek:

--- Baigti citatą ---

Na bandyk perrasyt softa, manu pades :)
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją