Telefonų modeliai > N Series

kaip n81 pajungti prie WLAN ?

<< < (4/4)

Wyshniukas:

--- Citata iš: owizzz  Liepos 08, 2009, 15:33 ---aisku. o tai reikia tik to kodo, arne? jokiu ip nereikia?
o pas mane ant lipduko ant modemo tokie va uzrasyta:

WPA-PSK- kodas
WEP - kodas. kuris cia tas raktas kuri reikia vest?:D

zinau kad mano teo kad nk nebus, bet kuri siaip reikia vest?

--- Baigti citatą ---

Su telefonu naudok WEP apsaugos algoritmą sakyčiau.

owizzz:
wysniuk, gal gali placiau?:)

IMaGine, yra

KT819GM:
Klausimas kuriuo budu telefonas jungiasi o ne tas kuri reikia vest. Bandyk viena - nepavyko, bandai kita. wep yra jau truputi atgyvenusi tech ir dalinami teo wifi 'routeriai' pagal nutylejima naudoja wpa-psk.

RIobis:
Hm :D kam Jūs žmogelį gąsdinat su wpa-psk ir kitais terminais :D jam juk tai nepadės:)
bandysiu aš paaiškint jei nesigaus sorry :)
1. Norint naršyti per Wlan reikia Wlan ryšio, mieste esantis Zebra Wlan yra apmokestintas :) todėl reikia užsisakyti paslaugą, arba sužinoti prisijungimo vardą ir slaptažodį ;)
2. Jungiantis namie nuo routerio (tokia dėžutė prie kurios jungi PC ar Gala Tv) turi būti su antenyte kuria siunčiamas Wlan'as, reikia žinoti savo routerio name, per telefą jį susirasti ir įvesti slaptažodį, slaptažodis dažniausiai randamas ant pačio routerio  :police:

grazhvee:

--- Citata iš: RIobis  Spalio 28, 2009, 02:48 ---Hm :D kam Jūs žmogelį gąsdinat su wpa-psk ir kitais terminais :D jam juk tai nepadės:)
bandysiu aš paaiškint jei nesigaus sorry :)
1. Norint naršyti per Wlan reikia Wlan ryšio, mieste esantis Zebra Wlan yra apmokestintas :) todėl reikia užsisakyti paslaugą, arba sužinoti prisijungimo vardą ir slaptažodį ;)
2. Jungiantis namie nuo routerio (tokia dėžutė prie kurios jungi PC ar Gala Tv) turi būti su antenyte kuria siunčiamas Wlan'as, reikia žinoti savo routerio name, per telefą jį susirasti ir įvesti slaptažodį, slaptažodis dažniausiai randamas ant pačio routerio  :police:

--- Baigti citatą ---
neprikelinek senu temu..

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją