Telefonų modeliai > 7xxx

Antivirusines diegimas i Noakia 7390

(1/2) > >>

isplaneta:
Sveiki, kaip supratote nelabai iseina ydiegti antivirusine i savajy NOKIa 7390. Jai galit paaiskinkit kaip tai padaryti. Jaigu reik antivirusines kokia diegciau t.y Kaspersky mobile security 7. Aciu is anksto.

Wyshniukas:
Nereikia tau tokio dalyko.

isplaneta:

--- Citata iš: Wyshniukas  Liepos 12, 2009, 15:08 ---Nereikia tau tokio dalyko.

--- Baigti citatą ---

Galejai geriau paaiskinti kaip tai padaryti. O man reikia jos ar ne cia as spresiu.

Wyshniukas:

--- Citata iš: isplaneta  Liepos 12, 2009, 15:14 ---Galejai geriau paaiskinti kaip tai padaryti. O man reikia jos ar ne cia as spresiu.

--- Baigti citatą ---

Kaspersky Mobile skirta Windows Mobile OS ir Symbain OS skirtom platformom. Tavo Nokia yra S40 platforma ir jokių Java antivirusinė nėra, nes jos net nereikalingos, nėra ką užkrėsti. Spėju kažkas jau pripasakojo pasakų tau. Geriau pasakyk kodėl tau jos reikės?? Man labai smalsu.

isplaneta:
Kain noriu nufotografuoti kanors, ir paspaudziu mygtuka "fotografuoti" man meta klaida is raso "operacijos atlikti nepavyko" Tai skaitinejau ir radau, kad virusai gali stabdyti kai kurias telefono funkcijas pvz: kamera. Delto as ja norejau isidiegti, bet kadangi neina, nieko nepadarysi. Dekui, kad paaiskinai.

Mazu kasnors zinot kodel man nefotografuoja. Taip atsitiko kai telefonas buvo prijungtas prie kito pc

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją