Telefonų modeliai > N Series

Nokia N97, ką manote apie ją?

<< < (6/7) > >>

Gallardo:

--- Citata iš: luzhis  Gruodžio 10, 2009, 20:09 ---as manau kad n97 neblogas bet as nepirkciau...

--- Baigti citatą ---
Aha, geriau tada  laptopą nusipirkti gal? Ūkininkas ateis sakys aš geriau karvę nusipirksiu ,gezas  guolį antrą su piktintom lempom ir t.t KAM TAI RUPI? Pirkit ką norit,ateina čia kiti papeikt daikto kurio neįperka. Tas pats kas nuvarom į mersedesų centrą ir pradedam varyt, va šita mašina šūdas aš nusipirksiu geriau butą...  :o

grazhvee:

--- Citata iš: Gallardo  Gruodžio 11, 2009, 18:26 ---
--- Citata iš: luzhis  Gruodžio 10, 2009, 20:09 ---as manau kad n97 neblogas bet as nepirkciau...

--- Baigti citatą ---
Aha, geriau tada  laptopą nusipirkti gal? Ūkininkas ateis sakys aš geriau karvę nusipirksiu ,gezas  guolį antrą su piktintom lempom ir t.t KAM TAI RUPI? Pirkit ką norit,ateina čia kiti papeikt daikto kurio neįperka. Tas pats kas nuvarom į mersedesų centrą ir pradedam varyt, va šita mašina šūdas aš nusipirksiu geriau butą...  :o

--- Baigti citatą ---
pritariu.

luzhis:

--- Citata iš: Gallardo  Gruodžio 11, 2009, 18:26 ---

--- Baigti citatą ---

--- Baigti citatą ---
blin durnai pasireiskiau  :-X

ZEMAITIS69:
grazhvee nu papasakok

grazhvee:

--- Citata iš: ZEMAITIS69  Sausio 04, 2010, 22:19 ---grazhvee nu papasakok

--- Baigti citatą ---
ka papasakot ?  :)

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis