Telefonų modeliai > DB2xxx |
se k610i taisymas? |
<< < (5/7) > >> |
roobis:
Prie XS laikant 2 +5 nepajungė :) na nežinau čia rašo REPAIRING EROM GUIDES http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=19840&hl= |
zygissssssss:
kas *CENSORED* per durniai gali patarinet tela po kranu plaut,debilai man tela pataisyt reikia o ne visai sugadint :P Įrašyta: Rugsėjis 07, 2009, 20:28fairy *CENSORED* :D gerai kad ne lenor |
smiriukas:
--- Citata iš: zygissssssss Rugsėjo 07, 2009, 20:30 ---kas *CENSORED* per durniai gali patarinet tela po kranu plaut,debilai man tela pataisyt reikia o ne visai sugadint :P Įrašyta: Rugsėjis 07, 2009, 20:28fairy *CENSORED* :D gerai kad ne lenor --- Baigti citatą --- Jeigu neišmanai, tai iš vis geriau patylėk. ::) |
YOO:
na manau ant sito zmogaus pykti neina, tiesiog tikrai gali keistai atrodyt kad valai nuo dregmes kisdamas po vandeniu, bet jei nezadi naudotis musu patarimais, tai ieskok uzsienio forumuos, googlej... |
1525:
--- Citata iš: zygissssssss Rugsėjo 07, 2009, 20:30 ---kas *CENSORED* per durniai gali patarinet tela po kranu plaut,debilai man tela pataisyt reikia o ne visai sugadint :P Įrašyta: Rugsėjis 07, 2009, 20:28fairy *CENSORED* :D gerai kad ne lenor --- Baigti citatą --- Tu biski ramiau meistrai tau patarineja ir zino kaip geriau.. jei nezinai tai ir nesakyk nenori nedaryk, palik tiap telefona nupus visi takai ir galesi ismest :) |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |