Ne į temą > Sportas
Kox sportas ?
smiriukas:
--- Citata iš: CRONUS Rugsėjo 02, 2008, 21:20 ---Čia koks NEpatinka
Ten koks patinka
--- Baigti citatą ---
Uj,neįsiskaičiau. ;D Na nepatinka man daug sporto šakų, pvz. dailusis čiuožimas ir t.t. :)
Gallardo:
Ten koks patinka
--- Baigti citatą ---
oj gerai neįsiskaičiau. Bet vistiek kietai. į abi temas tą patį rašyt O|-)
smiriukas:
--- Citata iš: Gallardo Rugsėjo 02, 2008, 21:34 ---
Ten koks patinka
--- Baigti citatą ---
oj gerai neįsiskaičiau. Bet vistiek kietai. į abi temas tą patį rašyt O|-)
--- Baigti citatą ---
Na tai kai pasirodo,kad abi temos tokios pat tai ir atsakymai tokie patys turi būti, negi į ta patį klausimą vieną sekundę rašysi taip,o kitą jau kitaip? :)
Manntas:
Man iš viso nepatinka sportas. Daug geriau man yra pabūt namie, kažką ramaus paveikt, nes manau, kad sportininku gali būti daug kas, nes smegenų didelių ten nereikia. O jei nori ko nors gyvenime pasiekt tai ne kamuolį reikia vaikyt kaip arkliui, o užsiimt kokia nors kita veikla. Na, nemeluosiu, pats jau ketvirti metai lankau AIKIDO treniruotes, labai šaunu ten, bet norėčiau kažko kito jau seniai. Mama vis laiko, sako, kad su laiku praeis šitas noras išeit, bet jau tikrai ilgą laiko tarpą taip nėra... Tad aš planuoju eiti į Impuls'ą, pradėti užsiiminėti plaukimu, nes skestu kaip akmuo, tik baseine paplaukiu metrą kokį(jei pašėlusį taškymąsi lyg pasiutusiam galima būtų pavadinti plaukimu) ir negaliu daugiau paplaukt, nes plaukdamas nemoku tinkamai kvėpuot :P :-\ Dar prašiau mamos, kad leistų į programavimo kursus, noriu išmokt programuot. ;D
Gallardo:
--- Citata iš: Manntas Rugsėjo 03, 2008, 15:56 ---Man iš viso nepatinka sportas. Daug geriau man yra pabūt namie, kažką ramaus paveikt, nes manau, kad sportininku gali būti daug kas, nes smegenų didelių ten nereikia. O jei nori ko nors gyvenime pasiekt tai ne kamuolį reikia vaikyt kaip arkliui, o užsiimt kokia nors kita veikla. Na, nemeluosiu, pats jau ketvirti metai lankau AIKIDO treniruotes, labai šaunu ten, bet norėčiau kažko kito jau seniai. Mama vis laiko, sako, kad su laiku praeis šitas noras išeit, bet jau tikrai ilgą laiko tarpą taip nėra... Tad aš planuoju eiti į Impuls'ą, pradėti užsiiminėti plaukimu, nes skestu kaip akmuo, tik baseine paplaukiu metrą kokį(jei pašėlusį taškymąsi lyg pasiutusiam galima būtų pavadinti plaukimu) ir negaliu daugiau paplaukt, nes plaukdamas nemoku tinkamai kvėpuot :P :-\ Dar prašiau mamos, kad leistų į programavimo kursus, noriu išmokt programuot. ;D
--- Baigti citatą ---
Na kiekvienas žmogus pats nusprendžia kaip jam gyventi, taigi nieko nesakysiu priėš. O jei žiauriai gerai kerti matieką tada pirmyn programuot, užsitikrintai neblogą ateitį :D
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją