Telefonų modeliai > HTC

HTC Hero nuomonės (Ar vertas kainos?)

Puslapiai: << < (2/3) > >>

smiriukas:

--- Citata iš: yang  Rugpjūčio 27, 2009, 16:31 ---Kaip jus galit komentuot , kai net nelaiket ir neigiamai sakyt

--- Baigti citatą ---
Na čia ne į temą, bet kas šioje temoje pasisakė, tai manau jie tikrai nusimano apie telefonus geriau už jus, Ponas, tad galit nieko nesakyt. :)

Gallardo:

Man HTC Magic žiauriai patiko. Niekad negalvojau , kad telefonas be fizinės klavos gali būt patogesnis už telefoną su qwerty (N97)  :)

biteme:

Jeigu ka domina, turiu parduoti HTC Hero. Komplekte tik telefonas ir laidas prie kompiuterio. Usisakiau is ebay, atejo, tikejaus kazko ispudingesnio, tai dabar planuoju kaip parduot ir iphone nusipirkt. Atrodo kaip visiskai naujas, nera ibrezimu, ATRISTAS (sutaupot 100+Lt atrisimui). 1000Lt
Nezinau ar vietoje parasiau, tikiuosi neuzrustinsiu kokiu moderatoriu. Veikia puikiai, nebuvau dar nuo atsisiuntimo net nei karto iskroves.  8)
867755187

Gallardo:

O dėl interneto. Bitėje 120MB tik 3LT. O dar galima mokėti už naršymo valandas, tarkim jei daug siunti. Arba neribotas Vodafone Mobile Connect Standard 40 Lt/mėn...

shrekas:

--- Citata iš: yang  Rugpjūčio 27, 2009, 16:31 --- pac touchflo3D nelagina nei bishko kaip ant blackstone , kuris yra pas mano dede , o pats turejau priesh tai touch diamond tai HERO tikrai geriau, i kas ish tos WM jei wisos app yra ir navigacija ir wiskas

--- Baigti citatą ---
Del touchflo blackstone, tai radus gera softa visiskai niekas nelagina ;) O ir programu jam yra, ne vien navigacija.
Daug kas priklauso nuo poreikiu telefonui, zinant juos- tada galima kazka konkreciau siulyt. Va, man asmeniskai telefonas reikalingas tik skambinimui, tai ir vaikstau su paprastutem nokiom :D

Puslapiai: << < (2/3) > >>

Eiti į pilną versiją