Ne į temą > Kita |
Kaip apsaugote savo telefoną nuo išorinių defektų? |
(1/3) > >> |
smiriukas:
Kaip apsaugote savo telefoną nuo išorinių defektų t.y. įbrėžimų ir pan.? Aš pats stengiuosi telefoną atsargiai padėti ant stalo ir t.t., nedėti į kišenę su raktais, pinigais, bei paskutiniu metu nešioju telefoną dėkliuke. :) |
Gallardo:
Draugės pasiūtame dėkliukyje nešioju :) Ir jokių įbrėžimų... |
smiriukas:
Rankų darbo ir dar draugės, tai čia iš viso labai brangus daiktas, negali būti įbrėžimų tokį nešiojant. ;) Na mano W960 visą laiką originaliame Walkman dėkle nešiotas,tai irgi kol kas jokių įbrėžimų, žiūrėsiu kaip bus, kai ilgiau jį paturėsiu. :) |
Gallardo:
Aš pamenu 2006m kai w810 nusipirkau.. Metus kažkur džinsų kišenėj pranešiojau ir tik ant ekrano vos įžiūrimas įbrėžimas buvo. :) Nei jis braškėjo nei ką... Nors aišku tada dar SE taip šūdo nemalė. k750, w810.w800 dar tie paskutiniai modeliai buvo kai SE buvo viršūnėj. O paskui traškučių armija pasipylė. Tą patį w960 tada naują už 2000lt nusipirkus , labai gera buvo praėjus 3sav , po baterijos dangteliu popieriuką kišt, jog netraškėtų... ::) |
smiriukas:
Dėl traškėjimo, tai tiesa, mano irgi traška.. ::) Tokia kaina, o kokybė, tai ne superinė. :) |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |