Kita > Geležis |
W880 Ekrano problema |
(1/2) > >> |
gytis1315:
Tai va, įsigijau mobilųjį telefoną Sony Ericsson W880i. Bet tas telefonas isijungia, bet ekranas rodo tik juoda spalva, išleidžia ir garsų tik ekranas nieko nerodo. Kame gali būti problema? Dėkui. |
YOO:
gali but ekrane, gali but salia ekrano jungties tokios detaliukes, gali but pati ekrano jungtis, gali but dregme, gali but programiskai ir .t.t. |
lineageriux:
gal nori man pardyuot ji? ;D |
gytis1315:
--- Citata iš: YOO Rugpjūčio 28, 2009, 09:17 ---gali but ekrane, gali but salia ekrano jungties tokios detaliukes, gali but pati ekrano jungtis, gali but dregme, gali but programiskai ir .t.t. --- Baigti citatą --- Softus vakar pabandžiau perrašyt, tai nepadėjo. O pakeitus ekraną problema išsispręstu? Įrašyta: Rugpjūtis 28, 2009, 10:27 --- Citata iš: lineageriux Rugpjūčio 28, 2009, 10:00 ---gal nori man pardyuot ji? ;D --- Baigti citatą --- O kiek duodi? 8) |
1525:
--- Citata iš: gytis1315 Rugpjūčio 28, 2009, 10:28 --- --- Citata iš: YOO Rugpjūčio 28, 2009, 09:17 ---gali but ekrane, gali but salia ekrano jungties tokios detaliukes, gali but pati ekrano jungtis, gali but dregme, gali but programiskai ir .t.t. --- Baigti citatą --- Softus vakar pabandžiau perrašyt, tai nepadėjo. O pakeitus ekraną problema išsispręstu? Įrašyta: Rugpjūtis 28, 2009, 10:27 --- Citata iš: lineageriux Rugpjūčio 28, 2009, 10:00 ---gal nori man pardyuot ji? ;D --- Baigti citatą --- O kiek duodi? 8) --- Baigti citatą --- Na geriau nešk meistram, nepirkinėk to ekrano aklai, nes jei pas tave ne ekranas kaltas.. |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |