Kita > WWW |
Įvertinkite saitą :) |
<< < (2/2) |
tautvydax:
aš neįsivaizduoju kaip įmanoma nulaužti svetainės slaptazodzius, nes cia aiskiai matosi kaip į puslapį buvo įsilaužta ir ištrinta. gal galite paaiskinti??? :-\ |
YOO:
o ko cia nesuprast, domekis tuo ir pats isilausi su laiku.... isilauziama i pentagono ir panasius saitus, tai manau i tavo saita isilauzt per sunku ne nebuvo :) |
tautvydax:
tai tu ten įsilaužai į mano saita??? >:( |
Gallardo:
--- Citata iš: YOO Rugsėjo 23, 2009, 08:30 ---o ko cia nesuprast, domekis tuo ir pats isilausi su laiku.... isilauziama i pentagono ir panasius saitus, tai mano i tavo saita isilauzt per sunku ne nebuvo :) --- Baigti citatą --- Spėju per skubėjimą gerb. YOO suklydo. Ten turėjo būt žodelis "manau" , o ne mano ;) |
YOO:
--- Citata iš: Gallardo Rugsėjo 25, 2009, 20:41 --- --- Citata iš: YOO Rugsėjo 23, 2009, 08:30 ---o ko cia nesuprast, domekis tuo ir pats isilausi su laiku.... isilauziama i pentagono ir panasius saitus, tai mano i tavo saita isilauzt per sunku ne nebuvo :) --- Baigti citatą --- Spėju per skubėjimą gerb. YOO suklydo. Ten turėjo būt žodelis "manau" , o ne mano ;) --- Baigti citatą --- Dėkui Gallardo, pataikei kaip pirstu i aki, tikrai taip ir norejau pasakyt ir per skubejima ne taip parasiau...tikrai ne as... as laiko neturiu tokiems dalykams, o be to ir ne mano budas kazkam zapadlo daryt... |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Ankstesnis puslapis |