Kita > WWW
Įvertinkite saitą :)
<< < (2/2)
tautvydax:
aš neįsivaizduoju kaip įmanoma nulaužti svetainės slaptazodzius, nes cia aiskiai matosi kaip į puslapį buvo įsilaužta ir ištrinta. gal galite paaiskinti???  :-\
YOO:
o ko cia nesuprast, domekis tuo ir pats isilausi su laiku.... isilauziama i pentagono ir panasius saitus, tai manau i tavo saita isilauzt per sunku ne nebuvo :)
tautvydax:
tai tu ten įsilaužai į mano saita???  >:(
Gallardo:

--- Citata iš: YOO  Rugsėjo 23, 2009, 08:30 ---o ko cia nesuprast, domekis tuo ir pats isilausi su laiku.... isilauziama i pentagono ir panasius saitus, tai mano i tavo saita isilauzt per sunku ne nebuvo :)

--- Baigti citatą ---
Spėju per skubėjimą gerb. YOO suklydo. Ten turėjo būt žodelis "manau" , o ne mano  ;)
YOO:

--- Citata iš: Gallardo  Rugsėjo 25, 2009, 20:41 ---
--- Citata iš: YOO  Rugsėjo 23, 2009, 08:30 ---o ko cia nesuprast, domekis tuo ir pats isilausi su laiku.... isilauziama i pentagono ir panasius saitus, tai mano i tavo saita isilauzt per sunku ne nebuvo :)

--- Baigti citatą ---
Spėju per skubėjimą gerb. YOO suklydo. Ten turėjo būt žodelis "manau" , o ne mano  ;)

--- Baigti citatą ---
Dėkui Gallardo, pataikei kaip pirstu i aki, tikrai taip ir norejau pasakyt ir per skubejima ne taip parasiau...tikrai ne as... as laiko neturiu tokiems dalykams, o be to ir ne mano budas kazkam zapadlo daryt...
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją