Telefonų modeliai > E Series

E66 navigacija

(1/10) > >>

monte911:
Sveiki, nusipirkau deveta telefona. Dziaugiuosi pirkiniu :) skelbime buvo parasyta kad yra irasyta navigacija..zodziu nelabai as cia gaudausi su tom navigacijom...ir norejau jusu paklausti kaip viskas turi veikti..Nueinu i meniu ir yra GPS. Tada atsiranda zemelapiai, gps duomenys ir orientyrai. Jei spaudziu zemelapiai tai ten kazka rodo..lenkija rode :D bet sukasi megu skaitliukas...o juk nemokamai turi buti. Jei Gps duomenis paspaudi tai rodo platumas visokias...o jei orientyrai tai nieko nera iejus. Tai vat gal galit man neismaneliui pasakyti ko cia reik? ar nieko nereikia...kad galetu nemokamai rodyt kur esu..kur vykt ir t.t.. aciu :)

Gallardo:
Kiek supratau nokia maps čia. Įsirašyk garminą. Viskuo geresnis. Kai jungiasi prie intiko daug greičiau gps signalą pagauna, bet gali per parametrus uždraust jungtis.

shrekas:

--- Citata iš: monte911  Rugsėjo 24, 2009, 01:09 ---Sveiki, nusipirkau deveta telefona. Dziaugiuosi pirkiniu :) skelbime buvo parasyta kad yra irasyta navigacija..zodziu nelabai as cia gaudausi su tom navigacijom...ir norejau jusu paklausti kaip viskas turi veikti..Nueinu i meniu ir yra GPS. Tada atsiranda zemelapiai, gps duomenys ir orientyrai. Jei spaudziu zemelapiai tai ten kazka rodo..lenkija rode :D bet sukasi megu skaitliukas...o juk nemokamai turi buti. Jei Gps duomenis paspaudi tai rodo platumas visokias...o jei orientyrai tai nieko nera iejus. Tai vat gal galit man neismaneliui pasakyti ko cia reik? ar nieko nereikia...kad galetu nemokamai rodyt kur esu..kur vykt ir t.t.. aciu :)

--- Baigti citatą ---
Gali buti kad navigacine programa jau irasyta, ieskok jos ten kur programos, per meniu. Be to pasiziurek dar atminties korteles turini, kokie failai yra, bus aiskiau kokia programa gali stoveti.

YOO:
siaip neik per ta navy kur ejai dabar nes ji per wap dirba ir nuolat duomenis siunciasi ir pinigeliai kapsi... tomtom navy turi but kazkur programose ir dvi ikonos GPSd (su kaukuole) ir TomTom (raudonos rankytes), jei programose ar kitur panarsius ju nerasi tai vadinasi nera, beje as irgi visom keturiom uz Garmin.
Va cia pasiziurek tai rasi kaip ir tomtom ir garmin isimest...
tomtom http://www.symbianity.com/2008/05/20/tomtom-support-internal-gps.html
garmin http://www.symbianity.com/s60v3/programos/kita/5707-garmin-mobile-xt-5.00.60.html

Gallardo:
YOO, tomtomo neįmanoma į šį tel įrašyt.  O nokia maps taipogi padori navi.  Dar jei licenzija yra. Arba išlaužta, tik mapai kaimukose nėra detalūs. Garminas su topo mapu detaliausias.

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją