Telefonų modeliai > E Series
E66 navigacija
grazhvee:
turiu ndrive, turiu garmin tai nzn kuri geriau is tikruju, beje tom tom man kazko nenori pasileisti viska irasiau, td spaudziu ant tos kaukoles, tada hide ir paspaudus ant raudonu ranku, nieko nevyksta, gal beda kad pirma reikia pagauti signala su kaukoles programa ? :) telefonas nokia e90 :)
Gallardo:
--- Citata iš: grazhvee Rugsėjo 24, 2009, 21:31 ---turiu ndrive, turiu garmin tai nzn kuri geriau is tikruju, beje tom tom man kazko nenori pasileisti viska irasiau, td spaudziu ant tos kaukoles, tada hide ir paspaudus ant raudonu ranku, nieko nevyksta, gal beda kad pirma reikia pagauti signala su kaukoles programa ? :) telefonas nokia e90 :)
--- Baigti citatą ---
Garmino detaliausias map'as. Čia didžiausias pliusas, visa kita jau nėra taip svarbu. 6,02 tomtomas tikrai veikia ant e90. Tik kitas klausimas ar ta GPSd (kaukolė) draugauja su tavo tel. Teoriškai turėtų. Bet kadangi aš kaip Sokratas žinau, kad nieko nežinau, pačiam teks išbandyt. Kaip supratau GPSd veikia. Bet netinka arba yra blogai įrašytas tomtomas. :)
monte911:
dekui uz tas nuorodeles :) ir kurie atsaket :) tik nelabai supratau kaip ten taskus susidet na kaip pvz greicio matuoklis, davaziuoji ir pypset pradeda...ir siaip kaip i drsk is kns vaziavau tai niekaip nepagavo palydovo...o drsk prie ezero iskart viskas veike..tai nespeju isbandyt kaip ta navigacija veikia dar :) bet zn kad veikia :) kaip isbandysiu tai bus nauju klausimu tikrai :)
Gallardo:
--- Citata iš: monte911 Rugsėjo 26, 2009, 12:37 ---dekui uz tas nuorodeles :) ir kurie atsaket :) tik nelabai supratau kaip ten taskus susidet na kaip pvz greicio matuoklis, davaziuoji ir pypset pradeda...ir siaip kaip i drsk is kns vaziavau tai niekaip nepagavo palydovo...o drsk prie ezero iskart viskas veike..tai nespeju isbandyt kaip ta navigacija veikia dar :) bet zn kad veikia :) kaip isbandysiu tai bus nauju klausimu tikrai :)
--- Baigti citatą ---
Greičio matuoklius panašiai kaip ir žemėlapį keli. Su mapsource, pažymi visus ir send to device. Toj instrukcijoj įdiegimo parašyta juk viskas aiškiai ;). Jei čia apie garminą kalbi.
grazhvee:
--- Citata iš: Gallardo Rugsėjo 24, 2009, 22:03 ---
--- Citata iš: grazhvee Rugsėjo 24, 2009, 21:31 ---turiu ndrive, turiu garmin tai nzn kuri geriau is tikruju, beje tom tom man kazko nenori pasileisti viska irasiau, td spaudziu ant tos kaukoles, tada hide ir paspaudus ant raudonu ranku, nieko nevyksta, gal beda kad pirma reikia pagauti signala su kaukoles programa ? :) telefonas nokia e90 :)
--- Baigti citatą ---
Garmino detaliausias map'as. Čia didžiausias pliusas, visa kita jau nėra taip svarbu. 6,02 tomtomas tikrai veikia ant e90. Tik kitas klausimas ar ta GPSd (kaukolė) draugauja su tavo tel. Teoriškai turėtų. Bet kadangi aš kaip Sokratas žinau, kad nieko nežinau, pačiam teks išbandyt. Kaip supratau GPSd veikia. Bet netinka arba yra blogai įrašytas tomtomas. :)
--- Baigti citatą ---
jo turbut kazko nedadarau, darau pagal sita instrukcija, jei nesunku parsisiusk ten ta visa aplankala ir paziurek ar visi failai ten yra.
http://www.symbianity.com/s60v3/programos/kita/3852-s60v3-tomtom-le-bronius-editionvidinis.html
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją