Telefonų modeliai > DB3xxx |
kaip pajungti c902 prie setool2 |
(1/2) > >> |
zidass:
sveiki kaip reiktu pajungt C902 prie setool2 v0.915045 nes kai viska pasirenku ir paspaudziu indentify man nieko nepagauna, o tiesiog telefas isijunge i mass storage busena, spaudziau ir c ir 2+5 nieko taspats ? |
shrekas:
--- Citata iš: zidass Rugsėjo 24, 2009, 23:16 ---sveiki kaip reiktu pajungt C902 prie setool2 v0.915045 nes kai viska pasirenku ir paspaudziu indentify man nieko nepagauna, o tiesiog telefas isijunge i mass storage busena, spaudziau ir c ir 2+5 nieko taspats ? --- Baigti citatą --- Sis modelis pasijungia su C, tikrink ar lizdas svarus, ar laidas geras, ar viskas suinstaliuota normaliai... Beje, pats telefonas ar isijungia? Mes ne ekstrasensai.... |
Wyshniukas:
C902 ne A2 platformos?? Jam juk reikalinga A2Uploader programa. Nelabai tikiu, kad pas jį box'as su SETool2. |
zidass:
visniukas tau nuotraukas atsiust, boxso ir c902, shrekas , jo telefas isijungia viskas ok lizdas kaip ir svarus , normaliai, noriu as ji perflesuot nes jis yra po dregmes ir isdziovintas ir beveikdamas persikrauna, stai kaip, ir telefonas seniai yra isdziovintas ir prapustas , na pravalitas su spiritu, visi takai buvo isvaliti kur maciau kad buvo gaves korozijos |
YOO:
man kazkada senai taip buvo , tai problema buvo su draiveriais... aisku ir tas faktas kad gaves dregmes kelia tam tikru itarimu...pabandyk dar jungt spausdamas tik 2.. beje kokios varnos uzdetos, kaip bandai pajungt ? kiek supranti spaudi Identify ir jungi, bet kokias varnas uzdejes ? |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |