Telefonų modeliai > DB3xxx

g502 tik raudona lempute sviecia

<< < (2/3) > >>

zidass:
nieko man nereikia skaiciuot ir nesipusk as prasiau placiau, kad paisiintum, o tu sssss mali, bet kaskodel YOO nebuvo sunku atsakit i mano klausima, tai kaip ten gaunas, ar mandruma rodisi ar paaiskinsi placiau , ka reikia man nusipirk, kad pasidariciau ta vonele ?

smiriukas:
Manau tu mažiau čia šnekėk ir nešk greičiau tą telefoną į taisyklą, kol dar kokių bėdų didesnių neįvyko (kaip kas nupūva ir pan.). Nes pats profesionaliai nemanau, kad padarysi. O meistrai turi tam specialias priemones.

zidass:
smiriukas, as nesipuciu, beto furumas ir yra skirtas pagalbos prasimui, ir nenesiu tikrai as jo niekur, neapsimoka man, tiesiog noriu pats ismegint ka galiu , man idomu tokie dalikai, tai gal tu apie vonele placiau galetum paaiskint

1525:

--- Citata iš: zidass  Rugsėjo 27, 2009, 13:33 ---smiriukas, as nesipuciu, beto furumas ir yra skirtas pagalbos prasimui, ir nenesiu tikrai as jo niekur, neapsimoka man, tiesiog noriu pats ismegint ka galiu , man idomu tokie dalikai, tai gal tu apie vonele placiau galetum paaiskint

--- Baigti citatą ---

Nu koki klausima uzduodi toks ir atsakymas.. nera manau cia aiskeriagiu ir nepasakys ka daryt jei telefonas gaves dregmes.. shrekas atsake valyt, kame dar bedos?

roobis:
Temos autoriau kuriam taip smalsu kas tai yra ultragarso vonelė. "google it" http://www.deraimas.lt/lt/Prekes/plovimas/Ultragarsines_voneles

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją