| Telefonų modeliai > 5xxx |
| 5800 navi pries n97 |
| << < (3/5) > >> |
| winci:
N97 - nes geresni parametrai : kamera, atminties talpa; stilius, patogumas, prestižas. Bet ir kaina kita :( P.S. Ir aš palaikau nuomonę, kad GPS (kaip pvz GARMIN) telefone yra didelis pliusas. Šią vasarą važiuodamas atostogauti išbandžiau GARMINĄ ant NOKIA 95 8GB - Klaipėda, Kaunas, Marijampolė ... Suvalkai, Augustavas, Belystokas... Simanas, Dusios ežeras, Alytus, Druskininkai - veikia tikrai gerai (kaip telefone). Nepasiklydau. Netgi į Lenkijos ežerų pusiasalyje esantį Vygrių vienuolyną nuvedė... Iš Druskininkų kvailiodamas važiavau pagal kelio ženklus į Kauną, nors GPS įnirtingai siūlė važiuoti kitais keliais (pro Prienus) ir pralošiau GARMINUI netoli 40 km... |
| welniukas:
n97 neturi tokio sudelio kuris ten tipo pasako kur sukt jei ka.as abiejus telus laikiau ir ziurejau.man lietuvoj tos navigacijos nereik man reik anglijoj,jus patys net nezinot nieko.ir vistiek man 5800 navi o ne xm geresnis Įrašyta: Spalis 08, 2009, 00:56o tai kaina labai skiriasi!ant 5800 reik padirbt savaite ant n97 dvi! |
| TRASh:
Irasius garmin turi ir N97 ir 5800 Navi voice guide'a. |
| Gallardo:
--- Citata iš: welniukas Spalio 08, 2009, 00:59 ---n97 neturi tokio sudelio kuris ten tipo pasako kur sukt jei ka.as abiejus telus laikiau ir ziurejau.man lietuvoj tos navigacijos nereik man reik anglijoj,jus patys net nezinot nieko.ir vistiek man 5800 navi o ne xm geresnis Įrašyta: Spalis 08, 2009, 00:56o tai kaina labai skiriasi!ant 5800 reik padirbt savaite ant n97 dvi! --- Baigti citatą --- Tai kam dar klausi jei pats proto bokštas esi? Išvis tau per sudėtingi šiti telefonai bus, nemokėsi naudotis. |
| YOO:
na nezinau is pradziu lygini 5800 navi pries N97, po to jau 5800 XM pries 5800 navigation edition ?? ... ir kuom gi 5800 navi pries XM jau geresne ? kad papildomai gauni Regional maps, Lifetime pedestrian and vehicle voice-guided navigation licenses, Car mount and car charger in retail package ??? isimesi i XM Garmina ir XM bus geresne... |
| Navigacija |
| Pranešimų sąrašas |
| Kitas puslapis |
| Ankstesnis puslapis |