Telefonų modeliai > DB3xxx
c510 kazkas mygtukams
<< < (2/4) > >>
YOO:
tai perrasyk softa naujai ir viskas, ir tada tikrai nesuuos. aisku jei tik garso draiveriai kiti tai juos perrasyt papkaktu, o del temu nemanau kad kabintusi...tik kai ijungs apsidraudziant padaryk i standartine
owizzz:
aisku :) gal galit kas prideti ta baltic fw, arba linkus numesti, su customize?:) nes pats cj nugrybausiu :D

o sita, ar ten gerai elgiasi su telefonais garantiniame? nes mano telas pvz kaip ledas visas. jokio ibrezimo dar.. nenoriu kad ten is ten ji pasiimciau kaip pora metu naudota. gal kas patirties turi?:)
bugatis:

--- Citata iš: owizzz  Spalio 30, 2009, 10:37 ---aisku :) gal galit kas prideti ta baltic fw, arba linkus numesti, su customize?:) nes pats cj nugrybausiu :D

o sita, ar ten gerai elgiasi su telefonais garantiniame? nes mano telas pvz kaip ledas visas. jokio ibrezimo dar.. nenoriu kad ten is ten ji pasiimciau kaip pora metu naudota. gal kas patirties turi?:)

--- Baigti citatą ---
Pamenu draugui buvo meistras palikęs savo piršto antspaudą ant ekrano :D tokį didelį ir sunkiai nuvalomą :D
Šeip ne, nes normaliuose garantiniuose kur sėdi ne vienas žmogelis apsikrovęs, tai telefai yra laikomi savo dėžutėse ar vokuose, iš jų būna ištraukiami tik taisymo metu
owizzz:
na, aisku :)

o galit kas pridet ta batlic fw mano c510, + customize, kad dar lt kalba butu? tada galvociau kada nest i garantini :D
KT819GM:
O tai per SEUS neina perrasyti? ar bijai cid53?

p.s. jei gerai pamenu tai uztektu vien customize padaryti tam kad fs persitvarkytu standartui.
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją