Telefonų modeliai > DB2xxx
Del s500i ekrano
(1/3) > >>
esnyper:
Pries kelias dienas nunesiau tel i taisykla pakeisti ekrano. Kai pasiiemiau ekranas lygtais rode gerai. Paarejau namo isidejau kortele ir pastebejau kad virsuj ekrano atsirado juoda linija horizontaliai. Nelabai trukde tai nekreipiau demesio ir buciau nekreipias demesio jei nebutu siandien vakare neatsiradus antra tokia linija. Kas tai galetu buti?

Is anksto aciu uz atsakymus ;)
Wyshniukas:

--- Citata iš: esnyper  Lapkričio 01, 2009, 21:35 ---Pries kelias dienas nunesiau tel i taisykla pakeisti ekrano. Kai pasiiemiau ekranas lygtais rode gerai. Paarejau namo isidejau kortele ir pastebejau kad virsuj ekrano atsirado juoda linija horizontaliai. Nelabai trukde tai nekreipiau demesio ir buciau nekreipias demesio jei nebutu siandien vakare neatsiradus antra tokia linija. Kas tai galetu buti?

--- Baigti citatą ---

Jungtis arba ekranas su broku. Aš asmeniškai kuo greičiau neščiau jiems atgal ir sakyčiau kad tvarkytų naujai.
esnyper:

--- Citata iš: Wyshniukas  Lapkričio 01, 2009, 21:39 ---
--- Citata iš: esnyper  Lapkričio 01, 2009, 21:35 ---Pries kelias dienas nunesiau tel i taisykla pakeisti ekrano. Kai pasiiemiau ekranas lygtais rode gerai. Paarejau namo isidejau kortele ir pastebejau kad virsuj ekrano atsirado juoda linija horizontaliai. Nelabai trukde tai nekreipiau demesio ir buciau nekreipias demesio jei nebutu siandien vakare neatsiradus antra tokia linija. Kas tai galetu buti?

--- Baigti citatą ---

Jungtis arba ekranas su broku. Aš asmeniškai kuo greičiau neščiau jiems atgal ir sakyčiau kad tvarkytų naujai.

--- Baigti citatą ---

Jei tai butu jungtis, tai kiek kainuotu ja pakeisti?
Wyshniukas:

--- Citata iš: esnyper  Lapkričio 01, 2009, 21:40 ---Jei tai butu jungtis, tai kiek kainuotu ja pakeisti?

--- Baigti citatą ---

Aš neįsitikinęs kad būtent ji, bet kažin ar tu nori tikrai mokėti dar kartą, kai kątik pasiėmei telefoną "sutvarkytą". Nešk jiems atgal ir zyzk galvą.
esnyper:

--- Citata iš: Wyshniukas  Lapkričio 01, 2009, 21:47 ---
--- Citata iš: esnyper  Lapkričio 01, 2009, 21:40 ---Jei tai butu jungtis, tai kiek kainuotu ja pakeisti?

--- Baigti citatą ---

Aš neįsitikinęs kad būtent ji, bet kažin ar tu nori tikrai mokėti dar kartą, kai kątik pasiėmei telefoną "sutvarkytą". Nešk jiems atgal ir zyzk galvą.

--- Baigti citatą ---

Bet kokiu atveju aciu uz atsakyma :)
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją