Telefonų modeliai > Darbas su programine įranga

СID52/53 A2 Telefonu PATCHINIMAS VISAM (ATNAUJINTA 2010/07/18)

Puslapiai: << < (5/10) > >>

LGZ-723:

o su tuo jjpatcher tai ten vienas is tu nudu kur reikia jab....b faila nupatchint java programos ir pan.? nes jei taip tai tas metodas irgi neveiks, nes neina ant mano tlf "read" funkcija su a2uploader'iu, nebent jei gauciau savo softui nupatch'inta jab....b failiuka tada gal kas ir iseitu  :-\ help me some one  ???

misko_berniukas:

jo tas pats variantas kai reikia ta jab isstraukt is FS... na paieskosiu gal ka rasiu :)

LGZ-723:

buciau labai dekingas, as pats ir paieskosiu  ;) Mano tlf duomenys: Cid53, db3210, R1FA035, plz, padekit zmones  :smile: O isvis gal mano telefo patch'int neina... ??? :-[
Įrašyta: Lapkritis 24, 2009, 15:58any one? gal kas kokiu naujienu apie patchinima turit? Girdejau kad eina su jdflasher patchint tik nezinau ar eitu mano tlf, bet as niekad su juo (jdflasher'iu) nedirbes, apsvieskit  O|-)

zygis112:

Kaip tai neina read? Ant to failo kur neina read padaryk set ro acress ar kaip ten ar rw ir tada read. Ir dar vienas klausimas. Pas mane irgi c510 R1FA035 bet raso a2uploaderije kad CID52. ir man pirmas etapas pavyko. Koks cia "prikolas" ?

misko_berniukas:

kadangi cid53 pats neturiu, o nete maciau, kad parasyta "If you have cid53 you can only write your fs with a2uploader"  Na, bet gal tu teisus gal eina ir read'inti del sito nesigincysiu pats neturiu kaip sakiau progos isbandyt :) Jei tu klausi del to etapo su aerix tai ten tavo sertifikata is red i blue paverte po to reikia su unlocker paverst i brown ir kai patchinsi patchai isjungus ir ijungus tel liks israsyti

Puslapiai: << < (5/10) > >>

Eiti į pilną versiją