Telefonų modeliai > Nokia

neįsijunge telefonas 3110c persikrovineja

<< < (4/4)

1525:

--- Citata iš: Gintaras1991  Lapkričio 23, 2009, 22:11 ---tai va nepatinka man tas ekranas pvz žiūriu koki vaizdo įraša ir kokybė kokia buvo prieš tai stipriai skriasi gal galit paaiškint  man mano teisias galiu aš meistrui reikšt pretenzijas? kad nekokybiška idėjo, nes sakė orginalas ir kur be paklausiau visose meistrinėse orginalai po 60lt, bet čia tikriausiai blefas ane?

--- Baigti citatą ---

Na tai gali but orginalai po 60lt, bet jie koki 20lt uzsideda uz pakeitima, tai attmes 20lt nuo tos sumos kiek sumokejai ir pamatysi keik paytikriai ekanas kainavo... :) na nelabai gali sakyt koki cia ikiso jei sake kad orginalas ,tai gal brokuotas, juk sakei 15 dienu garantija, tai lai keicia :)

YOO:
Tau tikrai idej ne originala... buna copy, buna kinietiskas originalas ir buna tikras originalas....tai tau idejo copy, nes kinietisko originalo kokybe panasi kaip tikro original, ir jei ir skiriasi tai tikrai nepastebimai.
As pats zinau kad uz 60 Lt deda meistrai copy, ir jie daznai sviesiau arba melyniau rodo. Pretenzijas nuejes gali reikst, gali pagrasint vartotoju teisem, bet faktas kad tau neisdave jokiu taisymo lapeliu ir garantija tik zodine, tai jei jie issigas, tavo laime, o jei ne tu nieko neirodysi kad ten taisei, kad sutaret kad bus idetas originalas ir t.t.
O jei labai nori atsiusk ta lcd ir paziurejes pasakysiu koks ten jis, ir tikrai visose meistrinese melavo... :)

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją