Ne į temą > Kita
Nauji pirkiniai :)
(1/11) > >>
auris69:
Tau va, sugalvojau tokia tema :) Visi cia rasykite naujausius savo pirkinius :)
Pwz as snd gawau nokia 1200, tikrai esu patenkintas (tik virselius reikia pakeist) :) Gavau nemokamai :)
Įrašyta: Lapkritis 16, 2009, 09:44:08 pmP.S. jei patinka tema (ta prasme jos idea) dekit + :D :D
smiriukas:
Nu Tu ir pavarai.  :laugh: :laugh: :laugh: Nauji pirkiniai... mhm.. vienas iš paskutiniųjų Siemens CX65 už 17lt, būklė gera, akumuliatorius taip pat, visą perrinkau, išvaliau ir ko daugiau reikia.. :D
grazhvee:
tema tai nelabai.. del to, kad gavai kazkoki sena kledara, dabar reikejo kurt tema ?
ne kasdiena perkam telefonus, tad tema nemanau, kad bus aktyvi  :)
auris69:

--- Citata iš: grazhvee  Lapkričio 16, 2009, 22:14 ---tema tai nelabai.. del to, kad gavai kazkoki sena kledara, dabar reikejo kurt tema ?
ne kasdiena perkam telefonus, tad tema nemanau, kad bus aktyvi  :)

--- Baigti citatą ---

Nu ne kekvienas vienodai supranta aktyvuma, siuo atveju aktyvia tema :) Manau yra tokiu kurie nori pasakyt ka issigijo, ir man asmeniskai idomu, jei ka cia pat paklausi ko nors :) O del seno kledaro tai klysti. Senas tikrai nereiskia kad blogas :p Manau ne vienas gali tai patvirtint
Gallardo:
Nesuprantu ir aš temos tikslo. Čia kad būtų galima pasigirti prieš kitus ką pirkai? Rūpi turbūt ką kiti veikia ir perka...  Vaikų žaidimai. 
  Na , o aš pirkau skalbimo mašiną, Beko.  Išskalbiau telefono įdėkliuką, gal ir nieko.. :laugh:
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją