Ne į temą > Kita
Nauji pirkiniai :)
<< < (4/11) > >>
smiriukas:
Aš pirkau du vienetus "KitKat" Maximoje su akcija po 0.99lt. Bet jau suvalgiau.. :D  :P
Gallardo:
Pigiai dar paėmiai tuos kalpokus, nes jų kaina daug didesnė. Bet man baisu būtų , kad nepavoktų jų. Labai mėgsta juos ilgapirščiai.
grazhvee:

--- Citata iš: Gallardo  Lapkričio 20, 2009, 16:04 ---
--- Citata iš: grazhvee  Lapkričio 20, 2009, 15:39 ---iskeiciau nokia e90 su ipod touch 1g, 16 gb i nokia n97  ;)

--- Baigti citatą ---
Ar patenkintas esi ja?

--- Baigti citatą ---
man patiko didelis ekranas, yra touchscreenas, jei nenori juo naudotis yra klaviatura. man patiko ir esu patenkintas n97.
luzhis:

--- Citata iš: Gallardo  Lapkričio 18, 2009, 07:32 ---Jeigu apie Winstona prakalbot. Užvakar pirkau, kainavo 7,60LT , kai prieš savaitę dar sena kaina mokėjau 6,10LT.  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Įrašyta: Lapkritis 18, 2009, 07:32Kur teisybė?  :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[

--- Baigti citatą ---
as perku kontrabandini winstona uz 4lt arba LM zydra uz 5.10lt :laugh: :laugh: :laugh: P.S.
Sendien pirkau winstono pakeli,litra pieno,buteli mineralinio,kilograma obuoliu ir batona  :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
smiriukas:
Jeigu atmestume iš tavo pirkinių Winston'ą, tai galim sakyt, kad sveikuolis esi.  :laugh:
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją