Ne į temą > Kita |
Nauji pirkiniai :) |
<< < (4/11) > >> |
smiriukas:
Aš pirkau du vienetus "KitKat" Maximoje su akcija po 0.99lt. Bet jau suvalgiau.. :D :P |
Gallardo:
Pigiai dar paėmiai tuos kalpokus, nes jų kaina daug didesnė. Bet man baisu būtų , kad nepavoktų jų. Labai mėgsta juos ilgapirščiai. |
grazhvee:
--- Citata iš: Gallardo Lapkričio 20, 2009, 16:04 --- --- Citata iš: grazhvee Lapkričio 20, 2009, 15:39 ---iskeiciau nokia e90 su ipod touch 1g, 16 gb i nokia n97 ;) --- Baigti citatą --- Ar patenkintas esi ja? --- Baigti citatą --- man patiko didelis ekranas, yra touchscreenas, jei nenori juo naudotis yra klaviatura. man patiko ir esu patenkintas n97. |
luzhis:
--- Citata iš: Gallardo Lapkričio 18, 2009, 07:32 ---Jeigu apie Winstona prakalbot. Užvakar pirkau, kainavo 7,60LT , kai prieš savaitę dar sena kaina mokėjau 6,10LT. :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( Įrašyta: Lapkritis 18, 2009, 07:32Kur teisybė? :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ --- Baigti citatą --- as perku kontrabandini winstona uz 4lt arba LM zydra uz 5.10lt :laugh: :laugh: :laugh: P.S. Sendien pirkau winstono pakeli,litra pieno,buteli mineralinio,kilograma obuoliu ir batona :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: |
smiriukas:
Jeigu atmestume iš tavo pirkinių Winston'ą, tai galim sakyt, kad sveikuolis esi. :laugh: |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |