Ne į temą > Kita
Nauji pirkiniai :)
<< < (5/11) > >>
Gallardo:

--- Citata iš: luzhis  Lapkričio 22, 2009, 14:13 --- as perku kontrabandini winstona uz 4lt arba LM zydra uz 5.10lt

--- Baigti citatą ---
Hmmm pamenu tuos laikus kai Winstonas brangesnis už LM buvo...
1525:

--- Citata iš: luzhis  Lapkričio 22, 2009, 14:13 ---
--- Citata iš: Gallardo  Lapkričio 18, 2009, 07:32 ---Jeigu apie Winstona prakalbot. Užvakar pirkau, kainavo 7,60LT , kai prieš savaitę dar sena kaina mokėjau 6,10LT.  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Įrašyta: Lapkritis 18, 2009, 07:32Kur teisybė?  :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[

--- Baigti citatą ---
as perku kontrabandini winstona uz 4lt arba LM zydra uz 5.10lt :laugh: :laugh: :laugh: P.S.
Sendien pirkau winstono pakeli,litra pieno,buteli mineralinio,kilograma obuoliu ir batona  :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:

--- Baigti citatą ---

Na nebent kaime kokiam gyveni kad tua 14metu kancarus parduoda.. :D
Gallardo:
Jei tiek ištikrųjų metų - liūdna  :'( Nors aš pats gerą pusmetį čia mobiles buvau  pasirašęs , jog man 13m  :laugh: Užtat ramu buvo, nei AŽ kas rašė nei į skype  :P
smiriukas:
Nemanau, kad reikia imtis tokių drastiškų veiksmų. :D Manau protingiau yra nenurodyti savo skypės ir atsirinkti kam padėti, o kas gali ir pats susirasti informaciją. :)
Gallardo:
Beprasmiška, bet pasireikšiu: šiandien papildžiau  kolekciją trim telefonais, siemens a35 , samsung d600 ir d520  :laugh:
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją