Ne į temą > Kita |
Nauji pirkiniai :) |
<< < (5/11) > >> |
Gallardo:
--- Citata iš: luzhis Lapkričio 22, 2009, 14:13 --- as perku kontrabandini winstona uz 4lt arba LM zydra uz 5.10lt --- Baigti citatą --- Hmmm pamenu tuos laikus kai Winstonas brangesnis už LM buvo... |
1525:
--- Citata iš: luzhis Lapkričio 22, 2009, 14:13 --- --- Citata iš: Gallardo Lapkričio 18, 2009, 07:32 ---Jeigu apie Winstona prakalbot. Užvakar pirkau, kainavo 7,60LT , kai prieš savaitę dar sena kaina mokėjau 6,10LT. :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( Įrašyta: Lapkritis 18, 2009, 07:32Kur teisybė? :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ --- Baigti citatą --- as perku kontrabandini winstona uz 4lt arba LM zydra uz 5.10lt :laugh: :laugh: :laugh: P.S. Sendien pirkau winstono pakeli,litra pieno,buteli mineralinio,kilograma obuoliu ir batona :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: --- Baigti citatą --- Na nebent kaime kokiam gyveni kad tua 14metu kancarus parduoda.. :D |
Gallardo:
Jei tiek ištikrųjų metų - liūdna :'( Nors aš pats gerą pusmetį čia mobiles buvau pasirašęs , jog man 13m :laugh: Užtat ramu buvo, nei AŽ kas rašė nei į skype :P |
smiriukas:
Nemanau, kad reikia imtis tokių drastiškų veiksmų. :D Manau protingiau yra nenurodyti savo skypės ir atsirinkti kam padėti, o kas gali ir pats susirasti informaciją. :) |
Gallardo:
Beprasmiška, bet pasireikšiu: šiandien papildžiau kolekciją trim telefonais, siemens a35 , samsung d600 ir d520 :laugh: |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |