Ne į temą > Kita
Nauji pirkiniai :)
<< < (11/11)
Vytioka:

--- Citata iš: CRONUS  Gruodžio 04, 2009, 17:32 ---
--- Citata iš: auris69  Gruodžio 03, 2009, 16:39 ---I tema paklausiu. Ar verta imt 6233? ekrano defektas. su pakroweju. bukle nekokia ;D uz 65lt. Is klasioko, tdl zinau kad tikrai veiks :)

--- Baigti citatą ---
Nelabai į temą bet tiek to :)

O va mano naujausias žaislas HTC Hero :) (tingiu linko ieškot :D )

--- Baigti citatą ---
Norėjau paklaust kaip kokybė telefono HTC?
CRONUS:
Man tinka :) Iš tikro nelabai turiu su kuo palygint - mano pirmas touchscreen o kito rangose ilgiau 5min nesu laikęs, bet iš esmės patenkintas :)
grazhvee:

--- Citata iš: CRONUS  Gruodžio 24, 2009, 08:31 ---Man tinka :) Iš tikro nelabai turiu su kuo palygint - mano pirmas touchscreen o kito rangose ilgiau 5min nesu laikęs, bet iš esmės patenkintas :)

--- Baigti citatą ---
butent HTC Hero tai kokybe lb gera + android ir kaina gana gera kaip uz toki zveriuka, laukiu kol isplis android platforma, jei bus geri atsiliepimai reiks koki pagriebt, isbandyt  :)
Vytioka:

--- Citata iš: CRONUS  Gruodžio 24, 2009, 08:31 ---Man tinka :) Iš tikro nelabai turiu su kuo palygint - mano pirmas touchscreen o kito rangose ilgiau 5min nesu laikęs, bet iš esmės patenkintas :)

--- Baigti citatą ---
Aišku :) mano tai primasis touch screen buvo samsung F700 tai kokybė super, tik va man jo dydis nepatiko tai tikriausiai todėl nebegrįšiu prie touch screen, o jei ir mažesni yra tai nežadu žaist su pieštukais..
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją