Ne į temą > Kita |
Nauji pirkiniai :) |
<< < (11/11) |
Vytioka:
--- Citata iš: CRONUS Gruodžio 04, 2009, 17:32 --- --- Citata iš: auris69 Gruodžio 03, 2009, 16:39 ---I tema paklausiu. Ar verta imt 6233? ekrano defektas. su pakroweju. bukle nekokia ;D uz 65lt. Is klasioko, tdl zinau kad tikrai veiks :) --- Baigti citatą --- Nelabai į temą bet tiek to :) O va mano naujausias žaislas HTC Hero :) (tingiu linko ieškot :D ) --- Baigti citatą --- Norėjau paklaust kaip kokybė telefono HTC? |
CRONUS:
Man tinka :) Iš tikro nelabai turiu su kuo palygint - mano pirmas touchscreen o kito rangose ilgiau 5min nesu laikęs, bet iš esmės patenkintas :) |
grazhvee:
--- Citata iš: CRONUS Gruodžio 24, 2009, 08:31 ---Man tinka :) Iš tikro nelabai turiu su kuo palygint - mano pirmas touchscreen o kito rangose ilgiau 5min nesu laikęs, bet iš esmės patenkintas :) --- Baigti citatą --- butent HTC Hero tai kokybe lb gera + android ir kaina gana gera kaip uz toki zveriuka, laukiu kol isplis android platforma, jei bus geri atsiliepimai reiks koki pagriebt, isbandyt :) |
Vytioka:
--- Citata iš: CRONUS Gruodžio 24, 2009, 08:31 ---Man tinka :) Iš tikro nelabai turiu su kuo palygint - mano pirmas touchscreen o kito rangose ilgiau 5min nesu laikęs, bet iš esmės patenkintas :) --- Baigti citatą --- Aišku :) mano tai primasis touch screen buvo samsung F700 tai kokybė super, tik va man jo dydis nepatiko tai tikriausiai todėl nebegrįšiu prie touch screen, o jei ir mažesni yra tai nežadu žaist su pieštukais.. |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Ankstesnis puslapis |