Ne į temą > Kita |
padekit su elektros sroves lygintoju |
(1/2) > >> |
Rank1:
sveiki.. pries puse metu nusipirkau nauja procesoriu uz ~4000lt: intel(R) core tm 2 quand CPU q9550 2,83GHz, 3GB RAM . tai va ir man kai dingsta elektra pc irgi issijungia, ir joks lygintojas nepadeda.... lygintojas: mustek powerMust 400 ... pasakytik ar tinka ar ne? zodziu help me :-\ dekuj is karto |
Wyshniukas:
--- Citata iš: Rank1 Lapkričio 22, 2009, 21:27 ---sveiki.. pries puse metu nusipirkau nauja procesoriu uz ~4000lt: intel(R) core tm 2 quand CPU q9550 2,83GHz, 3GB RAM . tai va ir man kai dingsta elektra pc irgi issijungia, ir joks lygintojas nepadeda.... lygintojas: mustek powerMust 400 ... pasakytik ar tinka ar ne? zodziu help me :-\ dekuj is karto --- Baigti citatą --- Reiškias visiškai permokėjai, jei iš tikro tokią sumą vien už procesorių sumokėjai :P Manau čia geriau vietoj UPS saugiklius pasikeist į stipresnius. |
1525:
--- Citata iš: Rank1 Lapkričio 22, 2009, 21:27 ---sveiki.. pries puse metu nusipirkau nauja procesoriu uz ~4000lt: intel(R) core tm 2 quand CPU q9550 2,83GHz, 3GB RAM . tai va ir man kai dingsta elektra pc irgi issijungia, ir joks lygintojas nepadeda.... lygintojas: mustek powerMust 400 ... pasakytik ar tinka ar ne? zodziu help me :-\ dekuj is karto --- Baigti citatą --- Na jei uz tiek toki proca pirkai tia as dievas arbu tu labai durnas.. |
Gallardo:
Tas procas 1000lt, tad manau už visą AK jis tiek paklojo. Na bet neskaičiuokim svetimų pinigų, laimingesni nepatapsime. Pritariu Wyšniukui, pirma reik ieškot priežasties kodėl ta elektra dingsta. |
CRONUS:
Srovės lygintojas apsaugo tik nuo įtampos šuolių, o ne nuo elektros dingimo. Jei nori apsaugos nuo elektros dingimo, pirk UPS'ą |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |