Ne į temą > Kita
padekit su elektros sroves lygintoju
(1/2) > >>
Rank1:
sveiki.. pries puse metu nusipirkau nauja procesoriu uz ~4000lt: intel(R) core tm 2 quand CPU q9550  2,83GHz, 3GB RAM . tai va ir man kai dingsta elektra  pc irgi issijungia, ir joks lygintojas nepadeda.... lygintojas: mustek powerMust 400 ... pasakytik ar tinka ar ne? zodziu help me   :-\  dekuj is karto
Wyshniukas:

--- Citata iš: Rank1  Lapkričio 22, 2009, 21:27 ---sveiki.. pries puse metu nusipirkau nauja procesoriu uz ~4000lt: intel(R) core tm 2 quand CPU q9550  2,83GHz, 3GB RAM . tai va ir man kai dingsta elektra  pc irgi issijungia, ir joks lygintojas nepadeda.... lygintojas: mustek powerMust 400 ... pasakytik ar tinka ar ne? zodziu help me   :-\  dekuj is karto

--- Baigti citatą ---

Reiškias visiškai permokėjai, jei iš tikro tokią sumą vien už procesorių sumokėjai :P
Manau čia geriau vietoj UPS saugiklius pasikeist į stipresnius.
1525:

--- Citata iš: Rank1  Lapkričio 22, 2009, 21:27 ---sveiki.. pries puse metu nusipirkau nauja procesoriu uz ~4000lt: intel(R) core tm 2 quand CPU q9550  2,83GHz, 3GB RAM . tai va ir man kai dingsta elektra  pc irgi issijungia, ir joks lygintojas nepadeda.... lygintojas: mustek powerMust 400 ... pasakytik ar tinka ar ne? zodziu help me   :-\  dekuj is karto

--- Baigti citatą ---

Na jei uz tiek toki proca pirkai tia as dievas arbu tu labai durnas..

Gallardo:
Tas procas 1000lt, tad manau už visą AK jis tiek paklojo. Na bet neskaičiuokim svetimų pinigų, laimingesni nepatapsime. Pritariu Wyšniukui, pirma reik ieškot priežasties kodėl ta elektra  dingsta.
CRONUS:
Srovės lygintojas apsaugo tik nuo įtampos šuolių, o ne nuo elektros dingimo. Jei nori apsaugos nuo elektros dingimo, pirk UPS'ą
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją