Telefonų modeliai > x7x
SIEMENS CF75
Wyshniukas:
--- Citata iš: kashtone Vasario 28, 2006, 18:24 ---mano baterija vis tiek laiko vos 2 paras!!!!!! :'( ar man jau nesti i tasiykla (garantija dar visi metai), ar cia kazkas siaip blogai??? nes draugas sake kad jo toks pats tel po savaites laiko tik pradejo laikyti po 5-7 dienas, o mano kaip laike dvi taip ir laiko ??? :D
--- Baigti citatą ---
Pagal http://www.club-siemens.net/mobiles/cf75/ duomenis, tai baterijos laikas budejimo rezime yra ~10 paru, bet cia priklauso nuo visokiu aplinkybiu: narsymas meniu, tinklo stiprumas, apsvietimo stiprumas, tam tikru funkciju ijunimas isjungimas ir t.t.
Gal tavo draugas isjungia telefona nakciai, todel ir taip gaunas, nes maniskis iki 3 paru laiko nors yra vidutiniskia naudojamas...net nezinau ka cia tau pasiulius :-\ Jeigu jau nesi i garantini, pasidaryk numeriu, paveiksliuku ir t.t. kopijas...ir nunesus sakyk kad tik para laiko ;D
CRONUS:
baterijai garantija tik 1men ar tai 3men
kashtone:
blemba, bet naudojuos as juo tik skambuciams.. ir tai jie buna 2-3 per diena po min tarkim.. ::) kazkokia nesamone.. :-\
Wyshniukas:
Pirma pastebejimas po ilgesnio naudojimo CF75, atlenkiamoj dalyje atsiranda idubimai, nes jeigu atlenki labai greitai ir neprilaikai tai ta dalis trenkias i korpusa ir padaro idubima...na tikiuosi ikirtot kame kampas :)
O daba kitas fenomenas pasireiskias siandien, kurio iki siol dar neissiaiskinau :)
Prie vieno praleisto skambucio pamaciau laika ~2h, na suprasciau kad butu skambinta ar skambines, bet daba praleistas skambutis ;D
Simply_Awake:
Na gal kas tau 2 valandas skambino o tu neatsiliepiai.. (ot privertei žmonės laukt ;D )
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją