Telefonų modeliai > x7x |
SIEMENS CF75 |
<< < (2/8) > >> |
kitas:
vasai norėčiau tokio :) bet geriau pagalvojus jis beveik nesiskiria nuo cx65 ::) bet dizainas geresnio jo manau :) |
Wyshniukas:
CF75 REVIEW EN CF75 APRASYMAS LT |
Wyshniukas:
Dar galiu pridurt prie savo review...tarp baterijos ir galinio dangtelio yra tarpelis,taigi stipriau spustelejus girdis toks braskejimas. Telefonas atrodo gana tvirtas, bet kol naujas. Turiu naudota CF75 ~3 menesius, tai pastebejau kad sulenktas/uzdaras juda siek tiek ekranas/flip'as, bet kai atidaryta stabiliai guli savo vietoj...siaip didziausia nerima kelia man ji detale, nes atrodo kad daug naudojant pasidarys is vis klibukas o galu gale nutruks ekrano lankscioji jungtis (Gelbeja Siemens 24 menesiu garantija). Dar neisbandziau kaip dirba baterija, bet tikiuosi kad su 50% apsvietimu (Kurio tikrai uztenka) ir vidutiniu kontrastu, islaikys bent 3 paras :) Su jungiamumo PC<-->CF75 nera jokiu problemu (x65flasher, MPM, SiMoCo, V_Klay ir t.t.) Beje galvojau kad tiks CX65 wallpapers, bet ne...sio modelio rezoliucoja 128x160. Jei ka dar atrasiu, pridesiu ;) [prisegtas failas istrintas administratoriaus] |
Wyshniukas:
Sventemis tikrai nemazai naudojaus, tai baterija 2-3 paras islaiko...tik kad pas mane dar nesamones rodo ji tai. Istrauki is pakrovejo ir per 30min nukrenta 3 padalos, tai mazdaug po kokiu 4h ziuri kad tuscia rodo...restart phone ir matai kad tos baterijos dar daugiau kaip puse ;D Kiek nustebino kaip groja .wav...garsiai, tikrai garsiai. Su CF75 pramusu S65 grojima ;D Beje nelabai megsta visokius kritimus sis modelis, turiu keleta savaiciu tai yra zymiu kad buvo krites :-\ Navigacinis mygtukas naudojant kazkiek isitrina i ekrano stikliuka, taip kad anksciau ar veliau zyme liks ir erzins. Hmm ka cia dar pridurus, parduodu...reikia sviezienos ;D |
nerwaz:
Gal kas nors man paaiskins kodel jis brangesnis uz cx75? |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |