Telefonų modeliai > E Series
Nokia e71 rysio problema.
kiesa2:
Sveiki ka patartumet del e71 rysio?Mano e71 labai prastai gaudo rysi su omnitel ir kitom kortelem.Kai paimu tel i rankas.Kaip pavz sitam video http://www.youtube.com/watch?gl=US&hl=hi&v=gi1gHDa7-X0 Tiesa gyvenu kaime.Tai bokstas siek tiek tolokai yra.O mieste lyg ir nera tokios problemos.E51 ir 6120c rysi gaudo toj pacioj vietoj labai gerai.Buna beveik visada visos padalos.Nesiau i garantini.Bet jie nieko nerado sako viskas gerai.Padekit aciu.
1525:
--- Citata iš: kiesa2 Lapkričio 28, 2009, 13:17 ---Sveiki ka patartumet del e71 rysio?Mano e71 labai prastai gaudo rysi su omnitel ir kitom kortelem.Kai paimu tel i rankas.Kaip pavz sitam video http://www.youtube.com/watch?gl=US&hl=hi&v=gi1gHDa7-X0 Tiesa gyvenu kaime.Tai bokstas siek tiek tolokai yra.O mieste lyg ir nera tokios problemos.E51 ir 6120c rysi gaudo toj pacioj vietoj labai gerai.Buna beveik visada visos padalos.Nesiau i garantini.Bet jie nieko nerado sako viskas gerai.Padekit aciu.
--- Baigti citatą ---
Na manau cia E71 programinis kazkoks bugas, pabandyk atsinaujint su NSU jei dar to nebandei :)
kiesa2:
Nu softas naujausias yra.Siandien atsinaujinau bet vistiek tas pats.
Gallardo:
20 proc visų E71 turi šią problemą. Tik kažkodėl mažai kas apie tai garsiai kalba..
kiesa2:
Draugelis pamenu nusipirko e66.Tai irgi tokia pati problema buvo.Tik jis tele2 naudodavo.Tai pas ji rysio kaip ir visai beveik nebudavo.
Įrašyta: Lapkritis 28, 2009, 15:23
--- Citata iš: Gallardo Lapkričio 28, 2009, 14:21 ---20 proc visų E71 turi šią problemą. Tik kažkodėl mažai kas apie tai garsiai kalba..
--- Baigti citatą ---
Tai kazin kodel nokia sukiso tokius prastus gsm ir 3g siustuvus?Nes omnitelio 3g pas mane kaime veikia lauke.E71 vos pagauna 2 padalas.Kaip abi isvardintos nokios pirmoj zinutej,velgi pagauna visas padalas.O dar kaina tokia didele labai prekyboj.Dabar jau galvoju,kad nebeapsimokejo pirkt.O dar lizingu emiau is bites.Ir dar nebaiges ismoket. :-[
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją