| Telefonų modeliai > 6xxx |
| Nokia 6500c pagelbekit |
| (1/5) > >> |
| cosmicray:
Sveiki.Tai va skaiciau dabar vis ata foruma ir tikrai is visu rasymu apie softus nieko kas man tiko neradau.Visi nori atsinaujinti softus bet man grynai reikia PERRASYTI softa ant 6500c.Gal galit numesti tikslia nuoroda is kur parsisiusti ta programele?buciau labai dekingas.Ir dar norejau paklausti jejgu ant mano telefono iejni i PARAMETRUS ir ten norint uzejti i "TONAI"nieko nereguoja,viskas kitka sveikia puikiai cia turbut softu kalte? |
| YOO:
tikriausiai softas, programele yra sitam forume, tam yra paieska... ieskok arba phoenix arba jaf nulauzto.. pati firmwara turi ? |
| cosmicray:
nieko neturiu jokiu programu,esu zalias sitoj srity :D tai gal gali paaiskinti ir numesti tu programu nuorodas nes nesusigaudau |
| 1525:
--- Citata iš: cosmicray Lapkričio 30, 2009, 21:33 ---nieko neturiu jokiu programu,esu zalias sitoj srity :D tai gal gali paaiskinti ir numesti tu programu nuorodas nes nesusigaudau --- Baigti citatą --- Paieska forumo apsinaudok ir aisku bus viskas : ) |
| cosmicray:
lygtais jau rasiau kad ieskojau as per ta paieska bet ko man reikia neradau tai sukuriau sia tema |
| Navigacija |
| Pranešimų sąrašas |
| Kitas puslapis |