Telefonų modeliai > 2xxx

Nokia 2610 išsijungia skambinant

(1/2) > >>

gytis1315:
Kai paskambini po kelių sekundžių telefonas išsijungia, tik parašo baterija išsikrovė ir viskas, nors baterija pilnai įkrauta. Kokios problemos gali būti su telefonu? Kiek kainuotų taisymas? Gal būtų įmanoma pačiam sutvarkyt? Dėkui už atsakymus.

YOO:
na panasu kad siustuvas trumpina, nes jei issikrauna pokalbio metu.. reiktu pirmiausiai pabandyt gal programiskai, o po to pakeist siustuva...beje isardyt ir paziuret ar nera dregmes butu ne pro sali

gytis1315:
Išardęs buvau, drėgmės požymių nepastebėjau. Kaip suprantu teks meistrams nešti? Kiek jie galėtų nulupti už tokio aparato taisymą?

1525:

--- Citata iš: gytis1315  Gruodžio 02, 2009, 14:54 ---Išardęs buvau, drėgmės požymių nepastebėjau. Kaip suprantu teks meistrams nešti? Kiek jie galėtų nulupti už tokio aparato taisymą?

--- Baigti citatą ---

Na siustuvai keik iznau nelabai pigus buna.. :) Turiu toki parduot jei reikia 40LT.

gytis1315:

--- Citata iš: 1525  Gruodžio 02, 2009, 15:07 ---
--- Citata iš: gytis1315  Gruodžio 02, 2009, 14:54 ---Išardęs buvau, drėgmės požymių nepastebėjau. Kaip suprantu teks meistrams nešti? Kiek jie galėtų nulupti už tokio aparato taisymą?

--- Baigti citatą ---

Na siustuvai keik iznau nelabai pigus buna.. :) Turiu toki parduot jei reikia 40LT.

--- Baigti citatą ---
Ne, dėkui. Turiu tų telefonų užtektinai :D

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją