Telefonų modeliai > 6xxx
6300 kazkas su softu
<< < (2/3) > >>
1525:

--- Citata iš: Auris11  Gruodžio 10, 2009, 23:50 ---
--- Citata iš: 1525  Gruodžio 10, 2009, 21:19 ---
--- Citata iš: Auris11  Gruodžio 10, 2009, 20:10 ---
--- Citata iš: luzhis  Gruodžio 10, 2009, 19:58 ---na cia gali buti ir ne softas,gal tel yra mechaniskai pazeistas ar dregmes gaves? :s

--- Baigti citatą ---

Telefonas nera niekada gaves vandenio, o seip jei butu kazkas mechanisko tai net neisijungtu, o dabar veikia vibracija, ivedus pin koda pasirodo nokia screenas ir sugroja melodija.

--- Baigti citatą ---

buvo labai daug gautu ir issiutu sms?

--- Baigti citatą ---

Prie ko cia sms? Visada sms perskaites istrinu. As zinau del ko jis sugedo ir noriu softa perrasyt, bet kad nelabai gaunasi.

--- Baigti citatą ---

Taip uzluzta telefonas, kai buna kazkur sudejus 4000 isisutu ir gaut sms.. kas nesigauna?
YOO:
Cia softas kaltas, yra temu, bet kai kurie uzluze gali ir nesiprogramuot per USB, jei neina tai nesk meistrams.
luzhis:
geriau meistram nesk max 20lt sumokesi
aaac2j:
ir man ta pati bėda, tksliau sesutei mano, padovanojau kalėdoms telefona, ir šiandien sugedo :( ką daryt? :( nejaugi pačiam neįmanoma pataisyt?
Gallardo:

--- Citata iš: aaac2j  Sausio 02, 2010, 15:32 ---ir man ta pati bėda, tksliau sesutei mano, padovanojau kalėdoms telefona, ir šiandien sugedo :( ką daryt? :( nejaugi pačiam neįmanoma pataisyt?

--- Baigti citatą ---
Naudotą pirkai? Jei naują - į garantinį. O jei nori namie - http://www.mobiles.lt/forum/index.php/topic,10487.0.html
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją