Ne į temą > Muzika |
Legendinių dainų sąrašas |
(1/15) > >> |
smiriukas:
Čia rašom tokias legendines dainas kaip Igor Sklyar - Komarovo, Enigma-return to innocence, Europe - The Final Countdown, Bonjovi - it's my life ir t.t. :) |
luzhis:
Сергей Наговицын - Потерянный край |
esnyper:
Yra toks labai labai neblogas packas dainu vadinas: M1+ Top 1000. Torrentuose kiek maciau yra :) |
smiriukas:
Kažkada buvau parsisiuntęs tą M1+ Top 1000, tai kažkaip nesužavėjo. :) Pridedu dar porą dainų į sąrašą: Michael Jackson - Bad, Michael Jackson - Blood On The Dance Floor, Michael Jackson - Thriller, Michael Jackson - Earth Song, Michael Jackson - Man In The Mirror, Michael Jackson - Black Or White, Michael Jackson - Dirty Diana bei kitos šio dainininko dainos. :) Na dar pora dainų, tai būtų Abba - happy new year, Perry Como - Magic Moments, Elvis Presley - Jailhouse Rock, Elvis Presley - All Shook Up, James Brown - I Got You (I Feel Good), Survivor - Eye Of The Tiger. Papildykite kas.. :) |
Puminis:
Mano megstamiausia daina kuri man niekada neatsibosta Kino -Gruppa krovi http://www6.videogaga.lt/dk;jsessionid=atV_d1aDkB6-?dm.id=userVideos#dm.id%3DuserView%26dm.v%3Dotyssosejntsxlybel |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |