Ne į temą > Muzika

Legendinių dainų sąrašas

Puslapiai: << < (11/15) > >>

ConnectIT:

--- Citata iš: smiriukas  Balandžio 30, 2011, 21:15 ---Sakai Notorious B.I.G. ne legenda? Eilinis byberis? Tai kokio velnio tada kūrė apie jį filmą, milijoninės perklausos youtubėj? Juolab, kad "He was ranked in the top rappers of all time list as the 4th top rapper of all time in Top5list.com behind only to Tupac, Eminem and Jay-Z.", tai nieko nesako? Tarp tokių legendų tokioj vietoj..

--- Baigti citatą ---
Nesakau, kad repas ne muzika (tikrai nušautų mane grįžtantį iš darbo per juodaodžių kvartalą), bet kad ne dainavimas, tai tikrai. Aš net neabejoju, kad kūrinių tekstai nuostabūs ir būtent už tai šie atlikėjai taip labai vertinami, BET... Milijoninės Youtube perklausos tik byloja apie gerą reklamą, o filmai tai jau atsiprašau. Apie Olialia pupytes irgi tuoj filmą sukurs. Tai dabar jos legendinės visų laikų geriausios atlikėjos? Nemaišom sekso su politika, jei galima taip išsireikšti prie mūsų jaunųjų forumo dalyvių. ;)

smiriukas:

Kad filmas, bent paskutinis apie jį, tai man patiko. Kitų nemačiau.

ConnectIT:

--- Citata iš: Gallardo  Balandžio 30, 2011, 19:23 ---
--- Citata iš: ConnectIT  Balandžio 30, 2011, 18:58 --- Čia jau kažkokoks byberių virusas šioje temoje užsiveisė. Paklausiau, patiko, paskelbiau.

--- Baigti citatą ---

Na va, pagaliau ir mano sarkazmą supratai  ;)

--- Baigti citatą ---

Įrašyta: Gegužė 02, 2011, 13:53Mr.President Coco Jambo
Loona - Bailando / Paradisio - Bailando
ATB - Hold You
Smash Mouth - All Star
Bob Sinclar Feat. Dollarman & Big Ali & Makedah - Rock This Party (Everybody dance now)
Bob Sinclar - World, Hold On
Bob Sinclar - Love Generation
Gigi D'Agostino I'll Fly with You
Gigi D'Agostino - L'Amour Toujours
Gigi D' Agostino: The Riddle
Sveta - Siniglazije Delfini
The Beach Boys - Surfin' Safari
Bryan Adams - Summer Of '69
Bombalurina - Itsy Bitsy Teeny Weeny Yellow Polka Dot Bikini / Brian Hyland - Itsy bitsy teenie weenie Yellow polka dot bikini
Wipe Out - The Surfaris
Joe Cocker Summer in the City / The Lovin' Spoonful - Summer In The City
TATU - Not Gonna Get Us
Jonas Brothers - Year 3000
Mark 'Oh - Summer Vibes (akcija atrakcija - susirask pats)
Room 5 - Make Luv
S Club 7 - Reach
Owl City - Fireflies
Scooter - Jumping All Over The World
Scooter - Ramp! (The Logical Song)
Scooter - Posse (I Need You On The Floor)

smiriukas:

BUM - Kanykuly

Tikiuos į temą.  ???

esnyper:

Už mėnesiuko bus į temą ;)

Puslapiai: << < (11/15) > >>

Eiti į pilną versiją