Telefonų modeliai > DB2xxx

K750i nutrauktas kameros atidarymo/uždarymo būsenos indikatoriaus šleifas

(1/2) > >>

andriux-pa:
sveiki, jei kas nesupratote iš pavadinimo temos, tai čia aiškiau paaiškinsiu. yra tokia problema. nutrūko pas mane telefe toks šleifas, kuris reguoja, kada atidarai telefo kameros lešį ir kada uždarai.. kadangi jis nutrūko, visą laiką, kai aš atidarau kameros programą rašo "atidarykite lešį". kiek žinau, galima suprogramuoti telefoną, kad jis nepaisytų šio prašymo, ir visą laiką kai atidarai kameros programą filmuotų ar fotografuotų ir neprašytų "atidarykite lešį' (jei supratote, kameros lešis būna atidarytas). Tai ar galėtumėte pagelbėti man sutvarkyti šią problemą?

1525:
Na paieska pasinaudok, forume apie tai kazkas tikrai kalbeta, reikia patcho..

andriux-pa:
radau tik tą paaiškinimą, kur yra sakoma, kad reikia užtrumpinti tuos laidelius.. tai tipo tuos, kur vienas eina platus o šale jo kitas siauras? (čia kalbu pačiame šleife)

1525:

--- Citata iš: andriux-pa  Gruodžio 24, 2009, 11:29 ---radau tik tą paaiškinimą, kur yra sakoma, kad reikia užtrumpinti tuos laidelius.. tai tipo tuos, kur vienas eina platus o šale jo kitas siauras? (čia kalbu pačiame šleife)

--- Baigti citatą ---

Jo bet to padaryti nelabai imanoma keik zinau.. taip galima padaryti kia nenutruktas sleifas ir suluzes jungikliukas

andriux-pa:

--- Citata iš: 1525  Gruodžio 24, 2009, 11:35 ---
--- Citata iš: andriux-pa  Gruodžio 24, 2009, 11:29 ---radau tik tą paaiškinimą, kur yra sakoma, kad reikia užtrumpinti tuos laidelius.. tai tipo tuos, kur vienas eina platus o šale jo kitas siauras? (čia kalbu pačiame šleife)

--- Baigti citatą ---

Jo bet to padaryti nelabai imanoma keik zinau.. taip galima padaryti kia nenutruktas sleifas ir suluzes jungikliukas

--- Baigti citatą ---
tai man paskutinis variantas su pachu? o šiam forume tikrai jis yra? turiu omeny tinkantis mano k750i?

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją