Ne į temą > Kita |
Ieskau programos AK |
<< < (3/3) |
Viliz:
--- Citata iš: Vazis Sausio 07, 2010, 12:22 ---Visokios proxy keitimo programėlės nepadės. Nes čia panašu kaip naršykliniai žaidimai, kur žaidėjas negali įtakot žaidimo laiko, kol kas nors įvyks. Viską atlieka serveris. O žaidėjo ID tai tas pats kaip user name, tai jį pasikeisti tas pats kaip užsiregistruoti iš naujo. Galbūt klystu, bet panašu, kad taip ir yra. --- Baigti citatą --- Teisybė, kiek bandžiau nei viena nepadėjo. Bandžiau užsiregistruot kitu vardu, bet aišku tas irgi nepadėjo. Pradedu galvot, kad gali būt kažkur sistemoj užslėptas failas kuris ir neleidžia toliau žaisti, bet net nenumanau kaip man jį rasti, o formatuoti AK tikrai nesinori. |
Vazis:
Jei ką nors reikia įsidiegti, kad žaisti, tai pirmiausia reikėtų ištrinti tą programėlę. Peržiūrėti registrą ar nėra likę kokių nors įrašų susijusių su ta programėle po jos ištrynimo. Taip pat AppData katalogą/us. Tuoj pats pabandysiu kaip čia yra :) Įrašyta: Sausis 07, 2010, 17:42Paprasčiausiai turėtų užtekti išinstaliuot tą programėlę ir ištrinti katalogą kuriami ji buvo, nes jis neištrinamas išstaliuojant. O kartais nėra ten taip, kad po kažkiek laiko nebeleidžia žaist, pvz po savaitės? |
Viliz:
Bandžiau jau taip. Na čia ne laiką skaičiuoja, o sužaistas varžybas,matyt yra kažkoks limitas nuo kurio nebeleidžia nemokamai žaisti. Su draugu įsirašėm ta pačią dieną, aš daug daugiau sužaidžiau rungtynių ir man jau meta lentelę, kad reikia nusipirkti, o jis daug rečiau žaidžia tai jam kol kas dar nemeta lentelės. |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Ankstesnis puslapis |