Telefonų modeliai > 5xxx
Problema su tel pavadinimu: Nokia 5130c-2
(1/4) > >>
Psichodelinė Animacija:
Sveiki.
Gan senokai susidūriau su šia problema.
Nokia PC Suite telefoną atpažįsta kaip Nokia 5130c-2
Kai turėtų būti tiesiog Nokia 5130. Dėl to kyla problemų parsisiunčiant mobilaus interneto nustatymus, kadangi kai juos siunčia, patikrinamas telefono modelis, o modelis Nokia 5130c-2 turbūt neįtrauktas į tuos sąrašus, ir gaunu žinutę jog šiam tel nustatymų nėra. Ir dar visokie dalykėliai būna neveikia jeigu bandau "instaliuoti" į mobilų.

Taigi klausimas būtų: kaip pakeisti šį pavadinimą. Ar yra kažkokios programos tokiems dalykams?
auris69:

--- Citata iš: Psichodelinė Animacija  Sausio 05, 2010, 20:53 ---Sveiki.
Gan senokai susidūriau su šia problema.
Nokia PC Suite telefoną atpažįsta kaip Nokia 5130c-2
Kai turėtų būti tiesiog Nokia 5130. Dėl to kyla problemų parsisiunčiant mobilaus interneto nustatymus, kadangi kai juos siunčia, patikrinamas telefono modelis, o modelis Nokia 5130c-2 turbūt neįtrauktas į tuos sąrašus, ir gaunu žinutę jog šiam tel nustatymų nėra. Ir dar visokie dalykėliai būna neveikia jeigu bandau "instaliuoti" į mobilų.

Taigi klausimas būtų: kaip pakeisti šį pavadinimą. Ar yra kažkokios programos tokiems dalykams?

--- Baigti citatą ---

Kur pirkai moba? Man itarimas kad jis kiniskas, c raide mobo pabaigoj rodas jog jis skirtas kinu rinkai mano zinioms.
Psichodelinė Animacija:
Prieš kokius metus ėmiau iš teledu. Vienas iš šeimos narių gavo pasiūlymą pratęsti sutartį ir gauti kokį nors mobilų. Taip ir padarėm ir tą mobilų atidavė man.

Šiaip kaip telefonas, man jis labai patinka, tik va šitas minusas užknisa... Norėtusi, kad jo nebūtų
smiriukas:
Na iš Tele2 nebus kopija. Keista, gal reikia pakeisti produkto kodą su NSU ir atnaujinti? :) Nebandei? Principas toks kaip čia - http://www.mobiles.lt/forum/index.php/topic,9450.0.html.
Psichodelinė Animacija:
Dėkui už nuorodą.
Pamėginsiu. Parašysiu neužilgo rezultatus
Įrašyta: Sausis 05, 2010, 23:36Niekaip nesuprantu kur gauti tą tinkamą kodą... Bijau sugadinti telefoną :/
Skaičiau visur visaip, ir vistiek nesuprantu ką man daryti.
Galbūt kasnors pagelbėsit, ar visgi teks pačiam ieškotis ką ir kaip daryti?
Manojo tel product code yra 0571586. Kiek suprantu pakeitęs jį galiu netekti lietuvių kalbos, taip?
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją