Telefonų modeliai > 6xxx
Abejoju dėl 6500s
(1/4) > >>
almiukask:
Sveiki turiu 6500 slide telefoną. Jis smagus, bet man kyla su juo problemų. 1. Jis pririštas prie Orange, 2. Kažkas yra su kortelių skaitytuvu ar kuo (nereaguoja į korteles atminties), 3. Kartasi naršant po menu viena iš apatinių pikselių juostų sumirksi.

Kas čia jam yra? :'( Ar man apsimoka jį tvarkyti, kiek visa tai kainuotų? (pirkau už 180).
shrekas:

--- Citata iš: almiukask  Sausio 08, 2010, 21:19 ---Sveiki turiu 6500 slide telefoną. Jis smagus, bet man kyla su juo problemų. 1. Jis pririštas prie Orange, 2. Kažkas yra su kortelių skaitytuvu ar kuo (nereaguoja į korteles atminties), 3. Kartasi naršant po menu viena iš apatinių pikselių juostų sumirksi.

Kas čia jam yra? :'( Ar man apsimoka jį tvarkyti, kiek visa tai kainuotų? (pirkau už 180).

--- Baigti citatą ---
Atrisimas apie 20-30lt., atminties skaitytuvo sutvarkymas irgi panasiai. Kas del pikseliu juostos, tai reikia ieskoti priezasties, galbut sotas kaltas, galbut sleifas, galbut pats ekranas. Jei tai labai ypatingai netrugdo- uz 50-60lt galima susitvarkyti ta telefona, kas manau apsimoka jei esi juo patenkintas, jei jis nebuvo gaves dregmes ir pan.
almiukask:
Aš manau kad softas ameniškaikaltas ten dėl ekrano, nes kai greitai vaikštau sumirga. Ten kadangi ten dar orange softas tai man irgi klaustukas iškylą. nureik remontuot bent skitytuvą atm. kortų ir atsirišt :D o Kaip galima būtų updatint softą be sim, nes per OVI prašo sim,oaš Orange neturiu. Gal su paprastu NPC bandyt?
Įrašyta: Sausis 09, 2010, 12:53Nu ir NPC ( pasirenku NSU) prašo sim. Tai reikia būtinai atrišt? Bandžiau su kodais tai nieko...
Wyshniukas:
O tai negali telefono be SIM kortelės įsijungti ir tada NSU paleist??
almiukask:
Aš taip ir darau, net reikalauja update kad būtų SIM kortelės OVI programa arba PC Suite
Įrašyta: Sausis 09, 2010, 13:15Vienu žodžiu, išeitis meistrai?
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją