Telefonų modeliai > DB2xxx |
K800 neįsijungia, IrDA mirgsi |
<< < (2/3) > >> |
luzhis:
man lygiai tas pats buvo kai k800 labai neblogai isimaude nuinesiau meistram tai pasake kad cia nebe skenduolis o naras :D bet uz 50lt pataise |
1525:
--- Citata iš: esnyper Sausio 23, 2010, 20:02 --- --- Citata iš: BMWFAN666 Sausio 23, 2010, 19:04 ---Sveiki turiu k800i bet kazkotai neisijung... kai paspaudi ijungimo mygtuka sumirgsi raudona lempute irdo vietoj ir viskas net ekranas neisijung kas galetu buti gal zinot???? labai prasau padekit :) dq --- Baigti citatą --- Akumas isikrove iki 0. Pabandyk ijungt i krovima ir isimti batareika, palaukti 5 minutes ir ideti akuma atgal. Turetu padeti jei del to akumas kaltas. --- Baigti citatą --- Na pajungus pakroveja i telefona be baterijos tikrai baterija neatsigaus. ja reikia bandyti zadint laidukias.. |
esnyper:
--- Citata iš: 1525 Sausio 24, 2010, 12:47 --- --- Citata iš: esnyper Sausio 23, 2010, 20:02 --- --- Citata iš: BMWFAN666 Sausio 23, 2010, 19:04 ---Sveiki turiu k800i bet kazkotai neisijung... kai paspaudi ijungimo mygtuka sumirgsi raudona lempute irdo vietoj ir viskas net ekranas neisijung kas galetu buti gal zinot???? labai prasau padekit :) dq --- Baigti citatą --- Akumas isikrove iki 0. Pabandyk ijungt i krovima ir isimti batareika, palaukti 5 minutes ir ideti akuma atgal. Turetu padeti jei del to akumas kaltas. --- Baigti citatą --- Na pajungus pakroveja i telefona be baterijos tikrai baterija neatsigaus. ja reikia bandyti zadint laidukias.. --- Baigti citatą --- Nu as taip atgaivinau k700 ir s500... Man sitas budas pasiteisno. |
BMWFAN666:
del skendimo nzn nes as ta tel zadu pirkti db jis pas mane yra jai veiks tai pirksiu jai ne tai gal kas turit toki parduot? :) kaip ta parsisiusti ir kaip ten daryt? Setool? :) |
IMaGine:
http://www.mobiles.lt/forum/index.php/topic,7289.0.html susitvarkai draiverius ir spaudi indefiti |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |