Telefonų modeliai > 5xxx
Nokia 5300xm soft perrasymas
(1/4) > >>
finix:
Kaip reikia perrasyt soft 5300xm? Tik ne NSU
shrekas:

--- Citata iš: finix  Vasario 02, 2010, 13:19 ---Kaip reikia perrasyt soft 5300xm? Tik ne NSU

--- Baigti citatą ---
jprst... sunku bent kiek paieska pasinaudoti??? jau taip viskas ant lekstutes padeta, dar mazai, sukramtyti dar reikia...
lg:

--- Citata iš: shrekas  Vasario 02, 2010, 13:43 ---
--- Citata iš: finix  Vasario 02, 2010, 13:19 ---Kaip reikia perrasyt soft 5300xm? Tik ne NSU

--- Baigti citatą ---
jprst... sunku bent kiek paieska pasinaudoti??? jau taip viskas ant lekstutes padeta, dar mazai, sukramtyti dar reikia...

--- Baigti citatą ---

... ne tik, bet ir nuryti tuoj reiks...   :D
finix:
kiek ieskojau tiek neradau nesuprantama man cia ne paaiskinta kaip daryt tik failai sudeti. Kaip man naujokui ant nokia suprast visokius flashinimus? nes tik tokia tema teradau
Gallardo:

--- Citata iš: finix  Vasario 02, 2010, 17:53 ---kiek ieskojau tiek neradau nesuprantama man cia ne paaiskinta kaip daryt tik failai sudeti. Kaip man naujokui ant nokia suprast visokius flashinimus? nes tik tokia tema teradau

--- Baigti citatą ---
Labai teisingai pasakei. Visgi tokie flash'inimai nėra toks paprastas dalykas. Ir kad ir kaip tas gidas būtų parašytas , naujokui bus didelė tikimybė  kažką prisidirbt. Tad verčiau nežaisti su degtukais ir tiesiu taikymu į taisyklą.
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją