Telefonų modeliai > Apple
Dėl Apple iPhone 3G nulaužimo
Wyshniukas:
--- Citata iš: wooxeriux Vasario 07, 2010, 13:55 ---neis man perrasty nes pas mane uzrakinimo,ijungimo-isjungimo mygtukas neveikia :D
Įrašyta: Vasaris 07, 2010, 13:54tai vat butent zmogau google visagalis viska man ir pasake ;) bet neis ma jo nulaust kol nesutvarkysiu jungtuko jungties...
--- Baigti citatą ---
Kaip tau jis galėjo užsirakinti? Gal jau prieš tai žaidei su software? Bandyk palaikyt meniu ir on mygtuką kokia 20s arba tiesiog per iTunes daryk Restore su 3.1.2 FW.
shrekas:
--- Citata iš: Wyshniukas Vasario 07, 2010, 14:52 ---Kaip tau jis galėjo užsirakinti? Gal jau prieš tai žaidei su software? Bandyk palaikyt meniu ir on mygtuką kokia 20s arba tiesiog per iTunes daryk Restore su 3.1.2 FW.
--- Baigti citatą ---
Pas ji tiesiog neveikia ijungimo mygtukas kiek supratau... Mechanine problema, todel tas 20s laikymas nepades. Softa perrasyt gales, bet jeilbreikint neiseis, nes vel tam reikalingas veikiantis ijungimo mygtukas.
wooxeriux, bandyk su sn0wbreeze nauju pasidaryt softa, ir perrasyt. aprasinet kaip kas darosi- neturiu kada, be to ir pats dar nebandziau su breeze daryti.
maniux23:
pas mene 3gs modem 05.11.07 FW3.12 viskas but gerai bet isjungus ijungus reike butinai per blackra1n paleisti neS kitaip neisijunge.gal jau israstas koks budas kad taip nebereiktu daryti?
wooxeriux:
shrekas,dekui pameginsiu ;)
Įrašyta: Vasaris 07, 2010, 16:09Yra beda ir su situo... Softa viska pasidariau su sn0wbreeze tvarkingai per expert mode... ir ilgai raso softa... ir galu gale ismeta lentele,kad netinka kazkas... ir gaunu perrasyt i normalu softa net tel neisijungia.
Wyshniukas:
O koks error? Pagal jį į Google ir atsakymas tikrai bus...