Telefonų modeliai > Apple
Dėl Apple iPhone 3G nulaužimo
wooxeriux:
Sugryzau su pora klausimu del (sn0wbreeze) Ta va angsciau as atidziai nepazejau ir padariau ta software ir niekas nesigavo dabar viska 100% padariau ir vistiek neina.. uzstringa ir krauna krauna ir t.t.. pries tai mete lentele del logo kazkas ne taip buvo. Bet po to pakeiciau logo pirmutini kai rasos softas neismete daugiau tos lenteles,bet kai pajungiu rasyt net nedaena iki tos vietos iPhone nieko nerodo tik logo iTunes + USB ir po to galu gale ismeta per pc iTunes errora... Youtube maciau,kad reikia iTunes atnaujint lyg,bet pas mane lyg naujausia,bet ne ta pati versija ir gal dar + kad pas mane windows 7 kazkas gal netinka? nes ijungiu (sn0wbreeze) ismeta lentele,kad kazkas netinka.
grazhvee:
--- Citata iš: wooxeriux Vasario 16, 2010, 16:08 ---Sugryzau su pora klausimu del (sn0wbreeze) Ta va angsciau as atidziai nepazejau ir padariau ta software ir niekas nesigavo dabar viska 100% padariau ir vistiek neina.. uzstringa ir krauna krauna ir t.t.. pries tai mete lentele del logo kazkas ne taip buvo. Bet po to pakeiciau logo pirmutini kai rasos softas neismete daugiau tos lenteles,bet kai pajungiu rasyt net nedaena iki tos vietos iPhone nieko nerodo tik logo iTunes + USB ir po to galu gale ismeta per pc iTunes errora... Youtube maciau,kad reikia iTunes atnaujint lyg,bet pas mane lyg naujausia,bet ne ta pati versija ir gal dar + kad pas mane windows 7 kazkas gal netinka? nes ijungiu (sn0wbreeze) ismeta lentele,kad kazkas netinka.
--- Baigti citatą ---
bandyk prie kito pc tada arba patariu nunesk meistrui ir padarys tau viska..
FlooDass:
Sveiki,turiu problema su iPhono nulauzimu visai nepagalvojas atnaujinau versija 3.1.3 ir dabar yra bedu su nulauzimu. Tai vat bandau nulaust su sn0wbreeze,pasidarau softa viska kaip turi but lyg ir be problemu. Prisjungiu tel prie pc isijungia iTunes laikau shift ir spaudziu ant Restore mygtuko susirandu sn0wbreeze padaryta softa ir man greitai uz extraktina ir po to krauna kokes 7 min ir raso (Preparing iPhone for restore...) ir nieko daugiau,tel rodo,kad iPhonas sujungtas su iTunes jokiu krovimu ir pan ir po kiek laiko per pc iTunes ismeta errora ir raso (The iPhone "FLO iPhone'' could not be restored. An unknown error occurred (1604). Gal kaip nors eina issprest sita problema?
shrekas:
--- Citata iš: FlooDass Vasario 18, 2010, 13:46 ---Gal kaip nors eina issprest sita problema?
--- Baigti citatą ---
Pasiskaityk sioj temoj, sn0wbreeze tau nepades, nes pas tave updeitintas modemas, o ir siaip ta programa sukuria neisirasanti softa...
Tavo telefona galima jeilbreikint su redsnow 9.4, apie atrisima kolkas pamirsk (na, Vilniuj kakas lygtais gali pazeminti modemo versija, bet uz brangiai).
FlooDass:
Pas mane ir tokia pat problema neina isjungti iPhono.