Ne į temą > Kita |
ebay tarpininkas |
<< < (4/5) > >> |
auris69:
--- Citata iš: smiriukas Vasario 13, 2010, 23:16 ---Pats sau prieštarauji. ;D --- Baigti citatą --- Nepriestarauju, isiskaityk i ta BET ;D |
smiriukas:
Na lauksiu dar ir žiūrėsiu kaip ten kas toliau bus. :) Gal kas kokių bendrų patarimų duos perkant iš ebay? |
Wyshniukas:
--- Citata iš: smiriukas Vasario 13, 2010, 23:39 ---Na lauksiu dar ir žiūrėsiu kaip ten kas toliau bus. :) Gal kas kokių bendrų patarimų duos perkant iš ebay? --- Baigti citatą --- Visa tema tam skirta http://www.mobiles.lt/forum/index.php/topic,5218.0.html ir šiek tiek diskutuota. |
smiriukas:
Nieko naujo tokio ir nesužinojau toje temoje, o ir tų patarimų bendrų mažokai yra. :) Kad žiūrėti reikia į pardavėjo feedback ir pan., tai ir pats žinau. Na aišku, gi niekas mano minčių neskaito, nežino ko aš nežinau, ką žinau, tai nėra labai daug ko ir tikėtis. :D Įrašyta: Vasaris 14, 2010, 12:58Blem, pats netyčia nusipirkau prekę, na aišku už ją dar nesumokėjau. :D Gerai, kad tą prekę būčiau ar taip ar taip pirkęs. Susisiekiau su pardavėju, viską išsiaiškinau, paaiškinau jam, kad jis turės palaukti kol man aktyvuos PayPal'ą, o tada nupirksiu tą prekę. Jis parašė "It's ok, no problem, we will wait for you payment, any questions pls contact me.thanks for your time.". ;D Dabar telieka tik atsiskaityt ir laukti viršelio n82. |
KT819GM:
99% kad cia buvo reklaminis post'as, tai nemanau kad buvo verta aiskinti kaip ir kas nutinka :) |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |