Pranešimai ir apklausos > Aš noriu...

del naujienu

<< < (2/3) > >>

esnyper:
turiu kazkiek laisvo laiko ir noro netruksta. galeciau apsiimti... Bet ne as cia sprendziu.

Gallardo:

--- Citata iš: esnyper  Vasario 18, 2010, 14:01 ---turiu kazkiek laisvo laiko ir noro netruksta. galeciau apsiimti... Bet ne as cia sprendziu.

--- Baigti citatą ---
Na tai rašyk straipsnius, telefonų apžvalgas. Jeigu gerai ir įdomiai rašysi, manau, tikrai būsi pastebėtas. MWC 2010 gali aprašyt, visas pristatytas tel. naujienas, nors jei nori gerai parašyt, reikia pačiam nuvažiuot, pačiupinėt tuos tel ir gali iškloti įspūdžius, kas patraukė dėmesį , kokie stendai populiariausi buvo ir t.t . O  tik iš video ,tos parodos , sunkoka kažką neprimeluot būtų ir objektyviai apžvelgti.

esnyper:

--- Citata iš: Gallardo  Vasario 18, 2010, 15:37 ---
--- Citata iš: esnyper  Vasario 18, 2010, 14:01 ---turiu kazkiek laisvo laiko ir noro netruksta. galeciau apsiimti... Bet ne as cia sprendziu.

--- Baigti citatą ---
Na tai rašyk straipsnius, telefonų apžvalgas. Jeigu gerai ir įdomiai rašysi, manau, tikrai būsi pastebėtas. MWC 2010 gali aprašyt, visas pristatytas tel. naujienas, nors jei nori gerai parašyt, reikia pačiam nuvažiuot, pačiupinėt tuos tel ir kažką gal spręst. O  tik iš video ,tos parodos , sunkoka kažką neprimeluot.

--- Baigti citatą ---

Kalbu apie telefonu saraso atnaujima ( http://www.mobiles.lt/phones ).

Norint aprasyti telefona placiau, reikia juo naudotis, ji tureti... Nu vienu zodziu - nenorit, nereikia :)

Gallardo:

--- Citata iš: esnyper  Vasario 18, 2010, 15:45 ---Norint aprasyti telefona placiau, reikia juo naudotis, ji tureti... Nu vienu zodziu - nenorit, nereikia  :)

--- Baigti citatą ---
Ir kas draudžia? Jei tik yra noro , viskas įmanoma. Pirkti, naudotis, domėtis ir t.t Galų gale nokia parduotuvėj galima maigyt visus tel. Arba kai būna flagmanai, tai jiem atskiri stendai, dar koks studenčiokas ale konsultantas papasakoja apie jį.

ConnectIT:

--- Citata iš: esnyper  Vasario 17, 2010, 21:27 ---kaip pastebejau cia nelabai zmones megsta naujoves :d paskutine irasyta dar 2007 metais 12 menesi :)

Ir atsiranda klausimas. Ar nebeliko entuziastu kurie keltu naujienas, tutorialus, ar yra technines problemos?

--- Baigti citatą ---

 
Kaip pastebėjau, dėl naujienų problema išspręsta - paskutinė naujiena parašyta vakar. Diskutuojant apie tutorial'us, labiausiai suinteresuotas žmogus šiame forume ir yra tie normaliai dirbantys meistrai, kurie neturi laiko kiekvienam forumo svečiui atskirai kartoti tą patį per tą patį. Tiesiog ne visi technikai yra rašytojai ir tutų rašymo bijo kaip velnias kryžiaus.
 
Kadangi planuoju šiame forume užsilikti tol, kol išspręsiu savo problemą, o gal ir ilgiau, tai galėčiau padėti su raštais rašteliais. Tiesa, naujienų nerašysiu, nes nežurnalistas, bet mielai prisidėsiu prie forumo gerovės kad ir tutorial'ų kūrimu. Galiu versti iš anglų, rusų ir meistrų kalbų, suprantu techninius kompiuterinius ir GSM terminus. Kadangi tikiuosi pagalbos iš forumo, tai mielai parodysiu gerą valią.

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją