Telefonų modeliai > Apple
iphone pirkimas
luzhis:
sveiki!ruosiuosi oirkti iphone 1g arba 2g,i ka reikia atkreipti demesi perkant?kaip atskirti nuo kopijos?nes tai bus mano pirmas tel su tuochscreen...
auris69:
--- Citata iš: luzhis Kovo 01, 2010, 21:34 ---sveiki!ruosiuosi oirkti iphone 1g arba 2g,i ka reikia atkreipti demesi perkant?kaip atskirti nuo kopijos?nes tai bus mano pirmas tel su tuochscreen...
--- Baigti citatą ---
Tu tikrai tam pasiryžęs? :D Šiaip neorginalai neturi multi touch, neprisijungia prie i tunes. Šiaip patariu kitų modelių pasidairyt, pvz.: aš, vietoj Iphone daug geriau 5800 imu :)
KT819GM:
Na taip, 5800 pigesnis ir niekuom neprilygsta iphone 3G/3GS. Jei lygint nokia su iphone tai N900 o ne 5800 ar panasiai.
Gallardo:
Na aš tikrai nedrįsčiau lygint telefono su virtualia klava ir su tikra qwerty, visai jau iš kitos operos tel. ???
shrekas:
--- Citata iš: luzhis Kovo 01, 2010, 21:34 ---sveiki!ruosiuosi oirkti iphone 1g arba 2g,i ka reikia atkreipti demesi perkant?kaip atskirti nuo kopijos?nes tai bus mano pirmas tel su tuochscreen...
--- Baigti citatą ---
Eini i settings, general, about... Ir viskas aiskiai matosi jei Iphone tikras :) ten turi buti softo versija, serial number ir pan. Kopijose net skilties dazniausiai about nebuna :)