Kita > Geležis

Baterijos tikrinimas

Puslapiai: (1/2) > >>

Gudukas:

Sveiki,

Kaip tamstos tikrinate baterijas? Kaip nustatote ar jos tinkamos naudojimui?  :)

Wyshniukas:

Realiai tai nėra kaip ir tikrinti jų. Aš asmeniškai anksčiau "paskambindavau kokias 5 minutes" kur nors ir jei labai daug padalų nenukrisdavo, naudotis dar būdavo galima. Kartais būna kad išsikalibravusios po visokių FW perrašymų, rodydavo pievas. Jei išsipūtus bent kažkiek, jau kaip ir nurašymui galima.

foxass:

Batrija patikrint gali tik ja naudodams :) jei mirus ir liezuvis gali tau tai parodyti na jei issiputus suplok ja :D kazkur skaiciau kad suplojo ja :) aisku is jos nieko neliko.  seip testereis galima tik jos srove pamatuot o kiek ji laiko tik pats dievas zino arba kai ja isbandai =]

YOO:

na yra bateriju testeriai, bet jei pirkt savo malonumui tai brungokas reikalas... buvo cia pardavinejo latviskus samodielkas tai kaina kazkas apie 350-400 buvo... yra pirkt internete tu baterijos testeriu pvz va tokiu http://www.ipmart.com/main/product/ADS,Batnalyger,Battery,Analyzer,1268.php?prod=1268
kaina kaip matai irgi virs 400. Jei esi gaudantis elektronikoje, moki lituot schemas, tai tikrai ir pats gali susikonstruot, schemu intere yra, net rusu puslapyje nesenai buvau rades... esme pagrinde ismatuot vidine baterijos varza, na priedo nepamaiso dar keli parametrai

foxass:

pagal mane neimanoma pasakyt kiek jinai tau laikys nes kiekvienas juo naudojasi skirtingai. seniem zmonem aisku jos ilgiau laiko nes jie nemaigo telefono taip daznai kaip jaunimas kuris nepaleidzia jo is ranku kaip maldaknyges :D :D :D dar priklauso ir su kokiu pakroveju pasikrauni nes fufliakinei pakrovejei neuzkrauna tinkamai baterijos

Puslapiai: (1/2) > >>

Eiti į pilną versiją