Telefonų modeliai > DB2xxx

SE W880i Koma

<< < (3/5) > >>

trajakas289:

--- Citata iš: IMaGine  Kovo 15, 2010, 17:57 ---teoriškai kad ir išjungtam telefone įkištum USB automatikai įsijungtu failu persiuntimu režimas.

--- Baigti citatą ---

ant šito telefono kai ikiši laida , tai ekrane pasirodo du galimi veiksmai kaip sakiau arba kortelė arba telefono būsena. bet per usb nepastebėjau kad galėčiau pažiurėt kokie kontaktai ar perkelt juos. matyt tam reikia kažkokios programos kad šituos duomenis galėtum valdyt per usb.

YOO:

--- Citata iš: trajakas289  Kovo 15, 2010, 17:26 ---butu neblogai patikrint :) aš pats tai iš vilniaus, naujininkų :) ir kas blogiausia , tai kad ten mano buvo visi adresai telefone , o ne sim. tai jai nepataisysiu mirs man jie ;D vėl daug darbo kol visus gausiu :D o dėl trapumo tai nepasakyčiau , kadangi kai sugedo , tai nervas taip paėme , kad sviedžiau telefoną i siena (stipriai) bet ekranas nei kas kita nesutrupėjo.

--- Baigti citatą ---
na nespresk niekad pagal viena telefona to modelio ar jis patikimas ar ne... meistrai geriau manau zino, nes jiems nesa juos taisyt :)

trajakas289:
reik rast koki kolna šitam telefonui , tada keitimo budu bus lengva išsiaiškint kas neveikia. o šiaip kaip SE C905? geri? nes tada toki žadu pirkt jai jau šitm mirtis :) tik kad nebutu poto tos pat kaip šitas (gendantis).

1525:

--- Citata iš: trajakas289  Kovo 16, 2010, 10:38 ---reik rast koki kolna šitam telefonui , tada keitimo budu bus lengva išsiaiškint kas neveikia. o šiaip kaip SE C905? geri? nes tada toki žadu pirkt jai jau šitm mirtis :) tik kad nebutu poto tos pat kaip šitas (gendantis).

--- Baigti citatą ---

Pirk monoblokini telefona, bus maziau bedu jei naudoji daug teleofna. T.y. Slaidas susideves klebes, poto sleifa reikes keist...

trajakas289:
o gal yra kokia programėle , kad pajungus usb prie telefono galėčiau matyt vaizda kuri turi rodyt ekranas?

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją