Telefonų modeliai > Nokia

E65 ir micro sd atm. kortelės bėda

(1/3) > >>

bugatis:
Naujas telefonas, naujos bėdos ir rūpesčiai :D
Gavau micro sd kortelę, ją su adapteriu įjungus prie pc per card readerį ir bandant atidaryti meta štai tokį klaidos pranešimą:

Kiek domėjausi, manau kad taip yra todėl kad kažkas kažkada uždėjo passwordą ant kortelės, formatuoti neleidžia nei per PC, nei per telefoną.
PC card readeris kitas korteles nuskaito ir yra puikiai veikiantis.
Kokie pasiūlymai? Kaip man ją vėl padaryt veikiančią? :)

shrekas:

--- Citata iš: bugatis  Kovo 11, 2010, 12:07 ---Kokie pasiūlymai? Kaip man ją vėl padaryt veikiančią? :)

--- Baigti citatą ---
Yra programu kurios nulauzia SD korteliu slaptazodzius, guglink.

bugatis:

--- Citata iš: shrekas  Kovo 11, 2010, 13:31 ---
--- Citata iš: bugatis  Kovo 11, 2010, 12:07 ---Kokie pasiūlymai? Kaip man ją vėl padaryt veikiančią? :)

--- Baigti citatą ---

--- Baigti citatą ---
guglink gunklin... žinai kiek aš jau laiko guglinu? Jei toks mandras užvesk ant kelio kokius paieškos žodžiu rašyt kad raščiau kažką..

zaliukas:

--- Baigti citatą ---

--- Baigti citatą ---
nana shrekai , man ir parodyk bent viena programa ,katra nuipa pass... taigi laukem... :d

bugatis:

--- Citata iš: zaliukas  Kovo 11, 2010, 15:52 ---

--- Baigti citatą ---

--- Baigti citatą ---
nana shrekai , man ir parodyk bent viena programa ,katra nuipa pass... taigi laukem... :d

--- Baigti citatą ---
Tai jokšikmat, negi gerą kortą mes lauk reikia... :(
Formatavau su keliais skirtingai formatavimo softais, niekas nesigauna, vis tą patį klaidos pranešimą rašo..
Gal yra koks priverstinis yrankis ar dar kas.. Gal ten katruos nors kortelės pinus galima užtrumpint kad persikrautų ta flash atmintis... nu neturiu jokių minčių

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją