Telefonų modeliai > E Series
Nokia E52 ir E55 turėtojams.
Vytioka:
Dar toks pastebėjimas dėl FW bug, kai spaudai numerius ir vėluoja skaičiai... Paleidus muzikos grotuvą ir kai muzika groją tada jokių vėlavimų spaudant skaičius... Kažkoks neįdomus variantas :) ir įdomu ar su E52 yra tokių problemų..
tautvis21:
Sveiki forumieciai, turiu problemele.pas mane nokia e55, zodziu man nepriskambina nezinomi numeriai.pvz jeigu skambina nezinomas numeris jam iskart atmeta ir parodo kad mano nr uzimtas, bet jeigu as ta numeri isivedu i telefonu knyga tada jau galima man priskambinti normaliai.bandziau atstatyti gamyklinius parametrus bet nieko.tai galvoju kad cia yra uzdetas skambuciu draudimas kaip verslo klases telefonui,bendziau nuiimt ta blokavima bet praso kodo kurio neina ivesti.gal kas galetu parasyt nuosekliai kaip reikia perrasyti softa,galvoju perasius atsistatys.
aciu
Gallardo:
--- Citata iš: tautvis21 Birželio 26, 2010, 14:52 ---Sveiki forumieciai, turiu problemele.pas mane nokia e55, zodziu man nepriskambina nezinomi numeriai.pvz jeigu skambina nezinomas numeris jam iskart atmeta ir parodo kad mano nr uzimtas, bet jeigu as ta numeri isivedu i telefonu knyga tada jau galima man priskambinti normaliai.bandziau atstatyti gamyklinius parametrus bet nieko.tai galvoju kad cia yra uzdetas skambuciu draudimas kaip verslo klases telefonui,bendziau nuiimt ta blokavima bet praso kodo kurio neina ivesti.gal kas galetu parasyt nuosekliai kaip reikia perrasyti softa,galvoju perasius atsistatys.
aciu
--- Baigti citatą ---
Tema apie phoenix yra forume...
Navigacija
Eiti į pilną versiją